Helgen i bilder

Jag har jobbat, med sånt som jag får lön för, med en krönika om hur jag misslyckades med att lära mig italienska och med vad som bör bli nästa års stora romansensation. På kvällen har jag suttit ute i trädgården, druckit rosévin och känt mig som ett äkta geni. 

IMG_1078.JPG

Jag har shoppat och gjort av med pengar jag inte har.

steinway.jpg

Jag har lagat fantastiskt god mat: kalvfile som vänds i äggula, färsk persilja, rivet citronskal, salt och peppar, serverat med råstekt potatis (steks i hälften olivolja, hälften extrasaltat smör, tillsammans med persilja och pressad – rosa – vitlök) och tomat- och avokado sallad.

IMG_1077.JPG

Jag har gått långa promenader och njutit av trettiogradig värme tillsammans med två av Bryssels tre snyggaste tjejer.

IMG_1062.JPG

och jag har skrattat åt helgens roligaste fejsbok-foto. 

NO, YOU CAN’T!

no, you can't.jpg

VAD HAR NI GJORT?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.