Om lidande och skrivande och drömmar

Vi har en blivande författare bland oss. Josefine heter hon och hon arbetar på en rafflande historia i nutid, en episk berättelse om förvecklingar, brott och kärlek. Och det låter ju bra. Om det inte vore för att hon tycker att det är roligt. Jo. Ni hörde rätt. ROLIGT. 

Josefine. 

Käraste, blivande kollega. 

Det är icke roligt att skriva. Så fort jag kommer in i en intensiv skrivperiod blir jag sjuk. Jag får ryggskott, hemorröjder, hårlöss, sömnsvårigheter, utslag och mellanblödningar. Det är  en plågsam tillvaro. Upprivande… å långtråkig… och dötrist… och fruktansvärt långtråkig…å dötrist… å tråkig…

OCH ALLDELES UNDERBAR!

Lycka till Josefine! Med drömmen. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.