En ny dag. Nya möjligheter

Jag vet att jag säger det varje år. Men det är nu, just precis nu, som jag skulle vilja julpynta. I oktober är julen som allra bäst. Redan i november har man hunnit tröttna.

Vi tände ljus till middagen i går (som min mamma hade lagat, hon gör sånt, lämnar kylen full av vällagade rätter som bara är att värma upp) eftersom vi firade min bortgångna mormors födelsedag. Och någonstans i ångorna av saknad och stearin så längtade jag så intensivt efter julen. 

Jag försökte övertyga mina halloween-barn att klä ut sig till tomtar. Det gick inte. Det gick faktiskt verkligen inte. Istället vinkade jag av en liten, liten häxa, en lite större mumie och en nästan-stor vampyr i morse. Jag vet inte, men RÄDSLA var inte den dominerande känslan när deras ryggsäckar försvann nerför gatan. 

Jag saknar mormor. Mamma. Och mina barn. I övrigt är allt toppen.

potiron(3).jpg

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.