Tycker du som jag?

Att tycka är att positionera sig en smula. Att tycka är att göra gällande att man är lite förmer, eller åtminstone att det är något som man förstår bättre än andra.

Jag tycker, ibland, att det är lite tröttsamt. Jag tycker, att jag, ibland, är lite tröttsam. Eftersom jag tycker så mycket. Då bloggar jag inte så mycket. Eftersom det är vad som återstår att blogga om, när man bloggar på det vis som jag bloggar på. 

Nåja. 

När man inte har tyckt speciellt mycket på ett tag, då kan man känna sig lite ringrostig. Då måste man rivstarta. Så håll i er. Så här tycker jag:

1. Att det är en alldeles särskild känsla, den där första måndagen då man går till och från jobbet i beckmörker. Jag tycker inte om den känslan. 
2. Att det vore fånigt om inte Zlatan vann guldbollen. Jag skulle vilja påstå att hela idén med att ge priset till Sveriges bästa fotbollsspelare skulle devalveras en smula om man gav den till någon annan än Sveriges bästa fotbollsspelare. 
3. Att den där Juholt ska avgå. Och sedan får nog socialdemokraterna se till att utbilda sina egna i etik, moral, egna pengar och andras pengar. 
4. Att Carl Bildt aldrig skulle ha blivit utrikesminister. 
5. Att Bengt Ohlsson bör vinna Augustpriset. 

Vi börjar så. I morgon återkommer jag. Det tycker jag känns någorlunda bra. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.