Man lovar så mycket

Jag har lovat mig själv att jag inte ska skriva mer om den där manliga författaren med det blonda svallet, han som var med i Let’s Dance och kom sist i På spåret. Jag har lovat. Men så har jag också lovat att jag aldrig mer ska köpa ett enda julpyntspynt. 

I går köpte jag min första jultidning (och då menar jag inredningsmagasin med tips om hur man bäst dekorerar en spiselkrans och recept på inlagd tunga, detta självklara inslag på ett enkelt julbord). För ett par veckor sedan köpte jag också (i smyg) några glasänglar i muranoglas som jag ska hänga i en av mina fyra granar. Till mitt försvar vill jag påpeka att jag faktiskt var i Venedig och att de passar utmärkt till min minigran i muranoglas som jag köpte i samma stad 2009. 

Till saken. 

Författaren som jag har lovat att aldrig mer skriva ett ord om. Han. Han ska vara med i melodifestivalen. Och till alla som orkar lyssna berättar han att detta minsann är den största sensationen i melodifestivalens historia. 

Jag ska bara säga en liten sak om detta. Sedan lovar jag att börja julpynta. 

Det är verkligen ingen sensation. Sensationen, skulle jag vilja påstå, hade varit om han INTE hade ställt upp. Och en ännu större sensation hade väl varit om han inte hade påstått att det att han ändå ställer upp skulle vara sensationellt utan faktiskt ganska ointressant. Tänk er. Försök föreställa er det allra mest spektakulära. Om han inte skulle dyka upp i ett enda tv-program på … tja… en månad eller två… Helt sensationellt. Den största sensationen i Sveriges tv-historia. 

Däremot. 

I samma tidning läser jag att Carola inte ställer upp i årets melodifestival. Det, mina vänner, är inget annat än en skandal. SKANDAL! Den största skandalen i melodifestivalens historia. Skulle jag vilja påstå. 

200px-Annie_Lööf_portrait_crop.jpg

Jag letade och letade. Men hon blir inte ledsnare än så här. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.