Babel, sista delen?

Förra avsnittet av Babel var säsongens bästa hittills, möjligen ett av de bästa i programmets historia. Stig Larsson – så underbar. Horace Engdahl – så rolig. Ett helt naturligt samtal och kulturhistoria skapas utan att någon verkar anstränga sig det minsta lilla. Daniel Sjölin är den fantastiska programledare han är för att han får det att verka så enkelt. Antagligen är det hans fel att så många inbillar sig att de skulle kunna ta över. 

Det kommer inte att gå. 

Ingen kommer att kunna ersätta honom. Jag försöker inte vara melodramatisk. Men det är faktiskt på det viset. Han har gjort det till vad det är. Det är hans program. 

Eller mitt. Jag skulle ju kunna ta över förstås. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.