Min mamma gör reklam

Min mamma har länkat till min blogg från sin FB-logg. Hon skriver:

"Har börjar läsa min dotters blogg. I dag har hon inte skrivit något, men ibland är hon rolig, ibland för lång."

Hon har 27 vänner min mamma, så med den typen av översvallande reklam kan jag räkna med att trycket på bloggen blir hårt i dag.

I inlägget innan berättar hon att hon har börjat julpynta. Och ni vet hur det är. Barn gör inte som föräldrar säger, de gör som föräldrarna gör. Så i morgon tar jag nog upp julpyntet. Några ljusslingor bara? Eller lite ljus? Eller kanske en enkel granruska i silverplast med julbockar i halm, svarovskikristaller och guldglitter? 

candles36_128127131.jpg

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.