Veckans Pavlov

I väntan på, nej, inte Godot, men Veckans brott, så tittar jag på mina Piratkollegor Katerina Janouch och Mark Lewengood som samtalar i Sommarpratarna. Det är ett mysigt program. Bra uppvärmning inför morden som komma skall. I programmet syns mycket tydligt hur alla tittar på Mark L med kärlek i blicken. Det är så i verkligheten också. Och det är inte konstigt. För han är verkligen en kärleksframkallare. Han behöver bara säga "mormor" så blir jag, likt en förälskad Pavlov, alldeles varm och fnissig i kroppen.

Nu hade jag tänkt berätta hur det var när jag höll ett av mina allra första författarframträdanden. Då uppträdde jag som mellanakt, tryckt lövtunn mellan Jan Guillou och Mark Lewengood. Men det får bli en annan dag. För nu ska jag se på TV.
 

En kommentar till “Veckans Pavlov”

 1. (Kommentarer överförda från tidigare blogg)

  Malin Persson Giolito:
  PB Lover! Tack!

  Kristina: …
  – – – – –
  Kristina Ohlsson:
  Jag tänkte se det på play i helgen…
  – – – – –
  Paperback Lover:
  Har jag sagt hur glad jag är över att du bloggar igen? Nej, jag har nog inte det, för jag har nog inte sagt halv sju på flera månader. Men jag är glad i alla fall. Ska börja umgås med er här snart, ska bara jobba lite först, och ta jullov, och sen kanske. Puh.
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Och Åsa2: TACK!
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Ann-Katrin: Jag håller med dig!

  Dr C: ”minst lika hedrade som du” … Har jag sagt att jag kände mig hedrad? Jag kände mig klämd i mitten. Lövtunn.

  Kristina: Du borde sett det senaste avsnittet.

  Åsa2: Jag kände mig inte så klämd i Språk. Fick bre ut mig ostört i 2000 tecken. La Vita e Bella!
  – – – – –
  åsa2:
  Men jag gillar dig i lövtunna skivor, vad du än trycks mellan. Som i senaste numret av tidskriften Språk. Fint!
  – – – – –
  Kristina Ohlsson:
  Åh, är det redan en hel vecka sedan jag var hos dig i Bryssel? Märkligt! Vi borde verkligen ses oftare! Jag får hitta på nya tjänsteresor till dig när jag blir min egen efter jul. 🙂
  – – – – –
  Dr C:
  Missade tyvärr ”Veckans brott” idag. Husmodersgöra. Ja, ni förstår. Men det finns ju SVT-play. Och förhoppningsvis en morgondag.

  Apropå Mark. Min mor lyssnade på ett föredrag av honom (och hon älskar honom på ett litet komplicerat sätt). Hennes favorit var när han frågade sig hur det kom sig att folk i dödsannonser skriver som vers ”Varför?” när det handlar om en 90+ som dött.

  Malin: tryckt lövtunn mellan Guillou och Levengood? De känner sig antagligen minst lika hedrade som du!
  – – – – –
  Ann-Katrin:
  Veckans Brott har blivit ett måste för mig. Din pappa vet mycket och har ofta glimten i ögat. Och programledaren kompletterar honom. Efterlyst släng dig i väggen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.