Veckans hiss

Aftonbladets bevakning av svenska invandrarpolitiken är riktigt bra, ett exempel på när kvällstidningsjournalistiken fungerar som bäst: visa hur den drabbar människorna bakom blanketterna, visa hur mycket den kostar, visa hur svår den är att förklara.

 

En kommentar till “Veckans hiss”

  1. (Kommentar överförd från tidigare blogg)

    enligt O:
    För mig är det totalt obegripligt att en familj som bott så länge i landet utvisas. Att det sedan kostar en jäkla massa pengar gör det bara ännu dummare. Principer? Väldigt konstiga sådana i så fall. Nu har jag visserligen svårt att se hur några utvisningar av människor som vill och behöver vara i Sverige är rimliga, men i vissa fall är de mer huvudlösa än vanligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.