Frikort

Frikort. Det är benämningen på en karl man "får" ligga med om tillfälle bjuds, trots att man redan har en karl. 

Om man bortser från att frikort är ett sånt där veckotidningspåhitt som är påhittat för att förhindra folk från att tänka vettiga tankar och dessutom makalöst fånigt och dessutom meningslöst eftersom (åtminstone jag) skulle bli sur-på-gränsen-till-redo-för-separation om Christophe skulle plocka fram namnet på någon retuscherad kändis ur skjortärmen och hävda att henne skulle han minsann kunna tänka sig att … ja, vad vet väl jag vad han skulle tänka sig att? men någonting annat än att somna framför tv-n och klaga på hur jag ställer disken i diskmaskinen. 

Nåja.

Om man bortser från det och dessutom bortser ifrån att jag tycker att det är helt och hållet meningslöst att fantisera om retuscherade kändisar eftersom det är helt och hållet emot mina principer att ligga med någon som har legat med någon som är smalare än jag *slash* har mindre jeans än jag *slash* är yngre än jag *slash* ser yngre ut än jag. 

Om man bortser från allt detta, då skulle jag kunna tänka mig följande frikort:

Hagrid i Harry Potter.

Äh…

Jag tror att han är svaret på alla mina drömmar.

Djurvän.

Snäll.

Bruna ögon.

Stor… 

Han är perfekt. 

Om man nu bortser från att han inte finns.  

hagrid.jpg

En kommentar till “Frikort”

 1. (Kommentarer överförda från tidigare blogg)

  Malin Persson Giolito:
  Middag och vin känns oerhört befriande. Så slipper jag vara frigjord. Pfjhu!
  – – – – –
  Dr C:
  kanske kan vi synka våra ev nya, ev mindre ihämmade liv. Och då vore
  det ett sant nöje, ja rentav en belöning, att vara ditt frikort. Tänker den bloggroupie som jag är. Eller kunde vi ju bara äta middag och dricka en del vin i det nuvarande livet. Tänker jag också.
  – – – – –
  Essie:
  Got to love Youtube! Hittade serien upplagd där Ulysses 31 – visade sig att Thelemakos är människopojken blivit av med sin familj och de blåa varelserna hette typ Miminor och Umi. Hm, minnet är fascinerande; var det en sammanblandning av de två gossarna måhända..? Jaja, kär var jag på något vis.

  Trevlig serie för övrigt, baserad på Odyssén.
  – – – – –
  Essie:
  Håller nästan med – för ett frikort är väl om något föreställningen om att en person man träffat är något att ha. Ohh, haha, nä, Thelemakos var ingen smurf, såg ut som en sån där ”japansk/disneyesk tecknad människa”, var som en hjälte, väldigt godhjärtad.
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Men det är så mycket lättare att fantisera om påhittade figurer. Det är liksom kärnan i själva fantasin, påhittet. En blå tecknad kille? Ingen smurf, väl?
  – – – – –
  Essie:
  Intressant man, den där Hagrid. Själva valet med en påhittad karaktär påmminner mig om en av mina första kärlekar:

  Thelemakos i en tecknad serie sedd på betamax på 80-talet. En blå tecknad kille i en filmserie baserad på Odyssén. Jag var störtförälskad. Jag ville vara med i äventyren. Med honom.

  Idag vill jag inte nödvändigtvis hitta ett frikort, men tycker det är lite spännande att se hur nya oväntade val framkommer för vissa andra… 😉
  – – – – –
  $msg.getProperty(”name”):
  Dr C. Det finns alltid folk som vill ligga.
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Åsa: haha!
  Simona: skådisen bryr jag mig inte det minsta lilla om. Jag är ute efter Hagrid på riktigt, hrm.
  DrC: Du kan vara mitt frikort. I mitt nya, mindre hämmade liv.
  Ceci: Johnny Depp? Magert skrälle.
  – – – – –
  Åsa Hellberg:
  Som solokvist behöver man inte tänka frikort. Man kan tänka Colin Firth utan att någon behöver bry sig.
  – – – – –
  Simona:
  Jag tänker nog mest som Dr C.

  Han Hagrid – det var Cracker va? Bra serie. Kan du titta på medan maken snarkar i soffan.
  – – – – –
  Dr C :
  fattar inte det där m frikort. Jag menar: vem skulle ligga med mig. Retuscherad eller ej. Men jag älskar Malin o hennes blogg. Det är jag säker på.
  – – – – –
  Ceci:
  Jahaja, där fick jag mig ett gott skratt. Frikort, har aldrig tänkt tanken. Johnny Depp är ju snygg, men säkert självupptagen och komplicerad (och han har en väldigt smal fru). Gunde verkar ju trevlig, men kanske inte så sexigt om han säger ’skynda, skynda’ under själva akten.
  Nja, jag är nog ganska nöjd med det jag har! Han är faktiskt super snygg helt oretuscherad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.