Söndagspaus

Söndagen fortskrider som vilodagen brukar för en hårt arbetande kvinna i sina näst bästa år. 

Jag har storstädat barnens rum, lagat tre olika rätter åt de tre små fransyskorna och toppat med att bjuda dem på lite överblivet lördagsgodis för att få dem på lite bättre humör.

(Ja, ett av mina nyårslöften var att curla mina barn lite mer, jag menar, tiden går så fort och innan man vet ordet av så har de flyttat hemifrån och tänk om man då har gjort dem så självständiga att de inte BEHÖVER en längre, jag menar, vad ska då hända? ska de inte ens ringa när de behöver hjälp med tvätten?)

Och jag har börjar städa undan julpyntet. Det är, vill jag påstå, ett massivt arbete. 

Men nu ville jag ta en paus och berätta att jag faktiskt köpte ytterligare ett par skor på rean i går. Jag köpte alltså inte bara ett par NYTTIGA skor som jag inte kan gå i. Utan dessutom ett annat par som väl inte kan kallas för direkt hälsosamma, men som jag i alla fall inte kan gå i. Jag tänkte att jag skulle använda dem mycket. 

Photo 182.jpg

(och ni anar inte vad svårt det är fota sina egna fötter med photobooth, det är faktiskt helt otroligt svårt. Respekt, alla modebloggare, RESPEKT!)

En kommentar till “Söndagspaus”

 1. (Kommentarer överförda från tidigare blogg)

  Ingrid:
  now we’re talking…
  – – – – –
  Anneli:
  Supersnygga!
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Är det något jag fortfarande är så är det vig. Jag skulle kunna gå ner i spagat (sant) men ni kan ändå inte gissa märket. Men det kan vara de snyggaste skor jag äger. Och det vill verkligen inte säga lite.
  – – – – –
  Åsa Hellberg:
  Jösses, vad snygga!
  – – – – –
  åsa2:
  Läckert. Men du behöver stretcha, så att du får upp benet närmare kameran. Till dess kan jag nöja mig med att du lägger in en sidobild också, annars kan jag inte gissa märket.
  – – – – –
  Anna:
  Schnygga!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.