Detox, dag 8

Så här i det nya årets gryning känner jag att det viktigaste är att ta HAND OM MIG.

Så under ett par veckor ger jag bara min kropp det allra bästa. För att visa min själs yttre kärl att jag respekterar henne. Jag tar långa promenader innan solen har gått upp, skrubbar kroppen med himalajasalt, unnar mig långa aromatiska massager och när jag känner mig en smula låg då går jag undan en stund för mig själv, mediterar, stretchar ut kroppen och styr in mina tankar på den ljusa vägen, den vi kallar yin.

Jag gör solhälsningen och säger högt att: problem är en utmaning! 

Närå.

Jag bara skojade.

Men jag spetsade mitt kvällste med lite låtsassocker och blev plötsligt så pigg. Jag menar, förgiftad. Men nu har det gått över. Jag är precis lika sur som jag brukar vara. 

madonna_yogadork.jpg

(Ungefär så här brukar jag göra strax innan jag går till jobbet. Jag känner att det frigör positiv energi.)

En kommentar till “Detox, dag 8”

 1. (Kommentarer överförda från tidigare blogg)

  Dr C:
  jag vet. Det där med bananen känns okatolskt. Nyttigt. Blä.
  – – – – –
  Dr Ciardi:
  Åh, Essie… Och tack, Malin!
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  Åh, Essie! Grattis, som min mamma skulle ha sagt.
  – – – – –
  Essie:
  Och av de sju personerna är 4 st under fyra år… Utan tvättmaskin.
  – – – – –
  Essie:
  Haha! Tar hand om mig med styrketräning och Ben &Jerry på det. Och apropå träning så är vi precis tillbaks från svenska fjällen där vi ofrivilligt detoxade – det inleddes med att ett av barnen kaskadkräktes vid middagsbordet och mycket riktigt blev ALLA utom moi sjuka två dagar senare = 7 personer med vinterkräksjuka. Moi fick endast någon halsflussliknande infektion. Småbarnslivet- got to love it.
  Men mysigt umgås så nära med vänner.

  Vi är säkert ett par kilo lättare nu.
  – – – – –
  Simona:
  Inte folk som ränner på Friskis heller. Och inte glada människor. Eller gifta. Möjligtvis olyckligt gifta.
  – – – – –
  Simona:
  Dr C. Jag vill vara DIN vän. Bortsett från bananen dårå. Foul weed. Folk som detoxar borde inte få blogga.
  – – – – –
  Malin Persson Giolito:
  lax? jag äter lax.
  (och om ngn undrar $msg.getProperty(”name”) är, så kan jag berätta att det är jag. den här bloggens författare. Yours truly.
  – – – – –
  Dr C:
  är förbluffad. Finns det folk som håller på sådär? På riktigt? Jag lever på kaffe, banan, vin, lax o kärlek. Och en cigg då o då. Promenaden mellan bolaget, jobbet, mataffären, tobakshandlaren, dagis o hemmet känns som maraton. KÄNNS som.
  – – – – –
  $msg.getProperty(”name”):
  Rebecca. Håll dig borta från sötningsmedlen bara, det är djävulens påfund. Jeanette: tack!
  – – – – –
  Jeanette:
  Igenkänningsfaktor:HÖG!
  Så roligt 🙂
  – – – – –
  rebecca:
  Hahhahaha jag skrattar ihjäl mig. är själv inne på dag 15 och känner för att bara spåra ur. ordentligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.