Det började i fredags

Jag var – en liten kort stund, kanske nio minuter – alldeles upplivad. Allt verkade gå så bra. Skrivet, livet, i den ordningen. Jag hann tänka så mycket positiva tankar. Planera så mycket härliga saker. Känna så många varma känslor.

Sedan gick det över.

Jag har inte riktigt kommit upp på banan igen.

Nu ska jag läsa den här artikeln. Och så ska jag försöka hinna läsa lite Gösta Berling. Så att jag får lyssna vidare på mitt favoritradioprogram när jag promenerar iväg till mitt kontor i morgon bitti. Den enda bokcirkeln jag någonsin skulle kunna tänka mig att vara med i är nämligen den här.

En kommentar till “Det började i fredags”

 1. (Kommentarer överförda från tidigare blogg)

  Malin Persson Giolito:
  Sandra. Jo. Möjligheten finns ju.
  – – – – –
  Sandra Gustafsson:
  Men de där nio minuterna kanske förändrade ditt liv 🙂
  – – – – –
  Essie:
  Efter ha läst artikeln funderar jag på om vi har någon som han idag? Och om artikeln stämmer; så otroligt besvärlig människa. Visst är det förunderligt hur vi står ut med vissas odräglighet för att de besitter något annat som är så rart. Jaja. Och nio minuter är bättre än noll. Relativism. Typ.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.