Vår i Paris

Solen strålar från en klarblå himmel. Min äldsta dotter ligger på hyressoffan och läser Harry Potter. Hon är koboltblå under ögonen och huttrar till lite då och då, när febern stiger eller när Voldemort kastar döden på någon snäll gammal lärare. De två yngsta döttrarna släpas runt på stan av Christophe. Det gäller ju att passa på, det är inte ofta vi passar på att åka hit, till världens vackraste stad. Så de får helt enkelt anstränga sig lite, att den ena är magsjuk och den andra genomförkyld är något man får försöka att ignorera.

Själv har jag tandvärk. Dessutom bygger de om i lägenheten under den vi har hyrt. Och byggarbeterna ställer sig under vårt köksfönster och röker när de tar paus.

Om jag klagar? Nej. Men även paradiset har olika lager. Och ibland skaver det lite.

Uppdatering: Christophe och de två yngsta sitter i en taxi på väg från Angelina. Med sig har han (förutom barnen), detta:

6 reaktioner till “Vår i Paris”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.