Bonusbror

Nu är det visserligen så att jag lärde känna honom när han var ungefär lika gammal som min äldsta dotter är nu. Det vill säga en liten, liten parvel. Så när jag lyssnar på hans musik tänker en del av mig att – jisses, så den lille August-pojken svär. (Eller, tja. Egentligen tänker jag väl, herregud har han SEX? Jag menar, FÅR han verkligen det? Vad säger hans mamma? VET hon om det?)

Men bra är det. Lyssna gärna på honom. Berätta vad ni tycker. Då kan jag låtsas att det är min förtjänst när han blir världsberömd. Att det är jag som har gjort honom känd. Min och mina fjorton läsares förtjänst. Snygg är han också. Även om han är en liten liten parvel.

 

3 reaktioner till “Bonusbror”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.