Bloggtorka, del nittiosju

I dag undrar jag:

Hur kommer det sig att vissa kokta ägg är så lätta att skala, skalet lossar av sig själv och efterlämnar den mest blanka ovala perfektion, medan andra ägg är rent omöjliga att klä av, de ser liksom ut som en nyligen arresterad Manuel Noriega när man är klar med dem? Och, nej. Det har inte att göra med hur färska äggen är eller hur länge man kokar dem. Inte heller med droghandel eller pengatvätt. Jag lovar.

Det är helt enkelt ett mysterium.

Och så mycket mer än så har jag inte att säga.

5 reaktioner till “Bloggtorka, del nittiosju”

  1. Jag är faktiskt upprörd nu. För du har snott ett av mina framtida blogginlägg. Jag funderar nämligen jättemycket på den frågan.

  2. Jag tror att det är min styrka. Att plocka upp ämnen som alla tänker på. Även om inte alla kan formulera exakt vad det är de tänker. Jag sätter fingret på det.

  3. Jag har världens äggtips. Knacka lätt på toppen, ta bort några skalbitar, för in en tesked under skalet och för den utmed äggets form. Vips får du av skalet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.