Det var en gång en blogg

Det börjar så sakteliga ordna upp sig med tekniken på den här bloggen.

När jag kom hem i går efter en vecka av blötsnö och lycka satte jag mig framför tv-n och läste. Min egen blogg. Och jag drabbades av något som borde hamna någonstans mittemellan en mycket primitiv självgodhet och en lite mer komplicerad stolthet. För det fanns en tid då jag var ganska bra på att blogga. Eller, nja, det kanske inte är helt sant. Just blogga har jag nog aldrig varit speciellt bra på, men jag har skrivit en del underhållande grejer på bloggen. Kanske skulle jag försöka göra det igen.

Men jag känner mig lite vilsen, faktiskt.

Var ska vi börja?

14 reaktioner till “Det var en gång en blogg”

 1. Jag skrev också en del underhållande grejor på din blogg:)) Ibland utan att ens Simona var inblandad. Förresten skrev du en massa riktigt fina mer allvarliga och debatterande inlägg, jag blev inte bara kreativ av att läsa din blogg utan även tja, låt säga lite klokare.

 2. Jag skrev också en del underhållande grejor på din blogg:)) Ibland utan att ens Simona var inblandad. Förresten skrev du en massa riktigt fina mer allvarliga och debatterande inlägg, jag blev inte bara kreativ av att läsa din blogg utan även tja, låt säga lite klokare.

 3. Blir också nyfiken på pseudonym! Tja, Malin, skriv om genus! Hen, hin, han, hon. Skriv om din syn på feminism? Älskar när du skriver om seriösa ämnen med skärpa och eftertanke. Tycker till och med att du briljerar när du skriver varvar allvar med lättsamheter som skor. 😉

  Hoppas det nu ska gå riktigt bra med nya boken!

  Kram kram

 4. Blir också nyfiken på pseudonym! Tja, Malin, skriv om genus! Hen, hin, han, hon. Skriv om din syn på feminism? Älskar när du skriver om seriösa ämnen med skärpa och eftertanke. Tycker till och med att du briljerar när du skriver varvar allvar med lättsamheter som skor. 😉

  Hoppas det nu ska gå riktigt bra med nya boken!

  Kram kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.