Let’s Dance

Jag har inte sett en minut av Let’s Dance. Men nu ska det bli av. Och vi här hemma vet redan vem vi hejar på.

Hon är en av Sveriges absolut bästa sångerskor, mest underhållande underhållare och dessutom en tjej som jag på riktigt beundrar. Hon lyckas kombinera ett liv i offentligheten med äkta integritet. Vi träffade henne på Allsång på Skansen i somras, jag och fransyskorna. Hon var där privat, med sin yngsta son, men tog sig tid att skriva autograf till alla tre, dessutom efter att ha frågat dem – en efter en – vad de hette.Vi gillar henne. Mycket.

Pernilla Wahlgren.

(Och sen hejar jag på Tobbe. Jag har faktiskt dansat med honom. Det var mitt livs kväll. Dessutom fick han mig att känna mig som en fantastisk dansare. Och smal. Jag älskar honom. Innerligt. För evigt.)

Det är inte jag på bilden. Men Tobbe.

2 reaktioner till “Let’s Dance”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.