Flyg och far, del 2

Jag sitter på flygplatsen. Äntligen lite lugn och ro, hinner jag tänka innan en okänd man knackar mig på axeln och säger: ”är det du som glömde en klocka och ett armband i säkerhetskontrollen?”

20120418-163824.jpg

20120418-163944.jpg

Presenter. Jag skulle inte ha haft råd att köpa nya.

19 reaktioner till “Flyg och far, del 2”

  1. Givaren har onekligen mycket bra smak. Nästa gång det vankas presenter tycker jag du ska hinta lite försynt om en H-märkt carré. Eller varför inte slå till med en kashmirsjal, också den från H? När korken är uppe gäller det sannerligen att passa på:-)

  2. Givaren har onekligen mycket bra smak. Nästa gång det vankas presenter tycker jag du ska hinta lite försynt om en H-märkt carré. Eller varför inte slå till med en kashmirsjal, också den från H? När korken är uppe gäller det sannerligen att passa på:-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.