Vive la France!

Surfar lite. Eller mycket. Väldigt mycket. Och när man är inne på andra varvet på sina nu-har-jag-läst-allt-annat-sajter, det är då man börjar glo på youtube-klipp som man redan tittat på. Och när man har tittat på alla dem, det är då man börjar jämföra Göran Hägglunds valkampanjsaffischer med de franska presidentkandidaternas. Och när man har gjort det, det är då man kan konstatera att den franska presidentkampanjen har tagit retuscheringskonsten från Hägglunds diskbänksblanka panna och decimeterbreda marschmallowständer till de nivåer man nådde (och lämnade) på 50-talsfilmisarnas tid. Tänk: kolorerade hallmarkskort, komplett utrustade med violett solnedgång à la kärnvapenkatastrof och en fast (och förtroendeingivande) blick mot framtiden.

Mon dieu.

 

7 reaktioner till “Vive la France!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.