Nu. Snyggare än någonsin!

Jag är över fyrtio år. Min gynekolog (ja, jag vet, too much information…) sa till mig för en massa år sedan (när jag var 36 år och nyförlöst) att det där med att vilja skaffa fler barn det kommer att gå över bara du fyller fyrtio. Då kommer du att se på dina barn och tycka, åh, vad skönt att de är så stora och att du inte har någon jobbig bebis som väcker dig hela tiden.

Felfelfelfelfel!

Men det behöver vi inte prata om.

Jag kom bara att tänka på det.

Nu tänkte jag istället berätta något helt annat. Jag är alltså över fyrtio år. Och även om jag nu knappast är vad jag och min kollega Kristina brukar kalla för en serumtjej, så har jag faktiskt testat en och annan produkt, som min syster brukar säga. (Produkter, jag äääälskar produkter, brukar hon säga. Och tillägga: det här är den BÄSTA produkt som finns! Och det är nästan alltid en produkt som säljs enbart på franska/schweiziska/kaliforniska apotek/kemiska stridsvapencentraler och ännu inte kommit till Sverige, men som går att köpa, bara man har … ja, ni fattar.)

Jag tror inte att jag är ensam om att ha testat en och annan skönhetsprodukt. Cellullitkräm? Räck upp en hand. Porförminskande? Läppförstorande? Tandkräm med slipeffekt? Ensym… eherm… förnyande? Rynkförminskande? Hårvolym-bort-med-slitna-toppar-fram-med-högblänkande-schampoo? Upp med handen bara.

Under alla dessa år av slöseri lyxkonsumtion kroppslig omsorg (för att ni vet väl att vi HAR inte en kropp, vi ÄR en kropp), så har jag hittat EN produkt som funkar. Japp. En. Uno. Yksi (?) One. Produkt. Som. Funkar. Och, jisses, som den funkade.

För ett drygt år sedan provade jag nämligen en av dessa ögonfransmedel som sägs få ögonfransarna att växa.

En månad tog det. Jag penslade på. Gick och la mig. (Vaknade, gjorde annat.) Penslade på. Gick och la mig. Efter redan tre veckor var det uppenbart.

Effekten? Jag fick klippa ner fransarna för att kunna ha solglasögon på mig. Det var, oss emellan, nästan obehagligt. På ett väldigt märkligt behagligt vis.

Det funkade, helt enkelt.

Så jag sminkade mig (!) och gick på fest. Där träffade jag en kompis, hon har känt mig väldigt länge, vi kan kalla henne för Ingrid. Hon tittade på mig, lutade sig lite närmare, granskade mig och mina nymålade fransar och sa:

”Herregud, Malin. Så där kan du ju inte se ut. Du ser ut som en giraff.”

 

 

25 reaktioner till “Nu. Snyggare än någonsin!”

  1. Neulash. Men den lär innehålla sjukt farliga substanser. Så skyll inte på mig när dina wow-fransar omgärdar ett par icke längre seende ögon… Det är förresten ditt fel, Amanda, att jag köpte en alldeles speciell fotfil på postorder. Som sagt, tyr mig alltid till produkter när livet svajar.

  1. Neulash. Men den lär innehålla sjukt farliga substanser. Så skyll inte på mig när dina wow-fransar omgärdar ett par icke längre seende ögon… Det är förresten ditt fel, Amanda, att jag köpte en alldeles speciell fotfil på postorder. Som sagt, tyr mig alltid till produkter när livet svajar.

 1. haha, sa det inte riktigt så negativt, var bara otroligt imponerad och du såg faktiskt ut som en riktigt glamorös giraff… nu har jag långa men inte fullt så tjocka fransar själv och kan meddela damerna att det verkligen funkar. väntar på att allt ramlar av som barr på en gammal julgran, men so far so good… puss Malin, du ser otrolig ut på bilden!

 2. haha, sa det inte riktigt så negativt, var bara otroligt imponerad och du såg faktiskt ut som en riktigt glamorös giraff… nu har jag långa men inte fullt så tjocka fransar själv och kan meddela damerna att det verkligen funkar. väntar på att allt ramlar av som barr på en gammal julgran, men so far so good… puss Malin, du ser otrolig ut på bilden!

 3. Hej!
  Jag fick en uppfattning av att den inte alls var giftigt/farlig för det var en substans i ett läkemedel som gör detta och då har de till slut hittat just rätt substans och gjort en ögonfranskräm av den. Min vän sa att det tog ca 3 veckor innan resultatet var över förväntan. Hon upplevde att det skett över en natt. 😀 Hon sa att flaskan för ca 800:- är jättedryg och håller upp till ett år. Enl min vän finns den i alla butiker som säljer smink, även på olika hälsokostbutiker! (det bör väl påvisa att den inte är farlig!) Fanns tydligen en till burk som hette något liknande och den var billigare och inte lika bra.
  Själv har jag precis ”fått” ögonfransar i födelsedagspresent. Kolla in min blogg idag för bilder.;)Långa blev de!

 4. Hej!
  Jag fick en uppfattning av att den inte alls var giftigt/farlig för det var en substans i ett läkemedel som gör detta och då har de till slut hittat just rätt substans och gjort en ögonfranskräm av den. Min vän sa att det tog ca 3 veckor innan resultatet var över förväntan. Hon upplevde att det skett över en natt. 😀 Hon sa att flaskan för ca 800:- är jättedryg och håller upp till ett år. Enl min vän finns den i alla butiker som säljer smink, även på olika hälsokostbutiker! (det bör väl påvisa att den inte är farlig!) Fanns tydligen en till burk som hette något liknande och den var billigare och inte lika bra.
  Själv har jag precis ”fått” ögonfransar i födelsedagspresent. Kolla in min blogg idag för bilder.;)Långa blev de!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.