Om avlyssning, KD, terrorister och jätte-jätte-jättefula kläder

Det är några frågor jag ofta går och funderar på, som inte vill lämna mig ifred, som liksom gnager hål på mina möjligheter till sinnesro, som alltid ligger precis under ytan, som bara växer i styrka, som inte känner av påverkan utifrån, som inte ändras efter årstider eller valtider eller konjunkturer eller valutakurser. Som inte dämpas när sockerhalten i blodet går upp, som verkar oberörd inför kön, religion och kulturell tillhörighet.  Frågor som pockar på uppmärksamhet.

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL PÅ FOLK ÄR DE HELT FÖRBANNAT DUMMA I HUVUDET HAR INTE ÅTMINSTONE NÅGON MÄNNISKA UTRUSTATS MED EN GRUNDLÄGGANDE, BASAL FÖRMÅGA ATT TÄNKA EFTER OCH VARFÖR ENVISAS DE MED ATT GÖRA SÅ INIHELVETE MYCKET DUMT?

(Möjligen. Bara möjligen, påverkas känslorna kring de här frågorna av skrivprocessen. Vissa dagar känns frågorna nämligen ännu mer aktuella.)

Jamen, liksom, eller hur?

Det där halsbandet?

Och skorna med öppen tå?

Och den väldigt, väldigt välsittande tröjan i bildäckstyg.

Och de supersupersuperläckra snickarbrallorna i sopsäcksplast, med axelband i … supersnygg bredd.

Acne, alla modemedvetnas förstahandsval! Varför avlyssnar vi inte DERAS idémöten. Då skulle vi lära oss mycket om människan. Och varför, VARFÖR, VAAAAAARFÖÖÖÖR får inte Kejsaren vara naken? Kan han inte få slippa dessa KLÄDER?

10 reaktioner till “Om avlyssning, KD, terrorister och jätte-jätte-jättefula kläder”

  1. Ja man kan inte annat ӓn fråga sig vilken look de efterstrӓvar –mina tankar går till något slags Margaret Atwood-esque futuristiskt kvinnoimperium, eller möjligtvis mass avrӓttning. Men det klart, någanstans på planeten finns det kanske en kvinna som kanner sig snygg och sexig i bildӓckströja och skumma snickarbrallor…

  2. Ja man kan inte annat ӓn fråga sig vilken look de efterstrӓvar –mina tankar går till något slags Margaret Atwood-esque futuristiskt kvinnoimperium, eller möjligtvis mass avrӓttning. Men det klart, någanstans på planeten finns det kanske en kvinna som kanner sig snygg och sexig i bildӓckströja och skumma snickarbrallor…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.