Fåniga är vi allihopa (men mest jag)

Min iFån har gått sönder. Jag minns lite svagt att sist en iFån gick sönder för mig var när jag skrev de allra sista, darrande raderna av Bara ett barn. Då passade även iMacen på att braka ihop.

Jag trodde att jag skulle dö.

Och så svor jag på att jag aldrig, aldrig, aldrig mer skulle köpa en iFån.

Den iFån som gick sönder för ett par dagar sedan fick jag några månader senare i present av min man. Och min luftlätta dator som jag skriver de sista darrande raderna av Bortom varje rimligt tvivel på är en födelsedagspresent. Jag fick den av mina kompisar. Den (peppar-peppar) känns inte som den håller på att braka ihop.

Den här gången – så här på skrivupploppet – tror jag inte att jag ska dö. Jag vet att jag ska dö. Även om datorn faktiskt skulle hålla pall för ytterligare några veckors romanskrivande. Och jag skiter i att jag inte har någon mobiltelefon. Det går förvånansvärt bra. Bland annat så har jag ju ingen aning om utifall min förläggare ringer och undrar hur det går med mitt bokskrivande. Utmärkt.

I övrigt måste ni allesammans titta på Kristina Lugn i Min sanning.

 

 

2 reaktioner till “Fåniga är vi allihopa (men mest jag)”

 1. Jag kan ärligt säga att anledning till att jag lyckats skriva två böcker är att jag inte har haft någon smartphone (eller facebook för den delen).

  Nu har jag dock en och jäklar vad den stjäl tid. Minuterna bara försvinner, det är helt otroligt.

  Att din gick i sönder kanske helt enkelt var ett himmelskt ingripande.

  Kram Frida

 2. Jag kan ärligt säga att anledning till att jag lyckats skriva två böcker är att jag inte har haft någon smartphone (eller facebook för den delen).

  Nu har jag dock en och jäklar vad den stjäl tid. Minuterna bara försvinner, det är helt otroligt.

  Att din gick i sönder kanske helt enkelt var ett himmelskt ingripande.

  Kram Frida

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.