Bortom varje rimligt tvivel

Jag är alltså ”klar” med boken. Om man med ”klar” menar inte alls på långa vägar färdig.

Men jag vet i alla fall att det blir en bok. I någon mening är det redan en bok.

För mindre än fyra år sedan väntade jag på att få ge ut min första roman. Nu kommer den tredje. När jag säger det högt låter det så märkvärdigt snabbt, ändå kan jag lova att jag arbetar fruktansvärt långsamt. Med denna har jag gjort vad jag har kunnat för att låta den ta alldeles särskilt lång tid. Jag har väntat ut den. Det tog ett år och åtta månader och närmast obegripligt många sidor testtext för att få såpass mycket på plats att jag kunde skriva de första sjuttio sidorna.

Sedan gick det något snabbare. Om man med snabbare menar att det fortfarande gick långsamt. Jävligt långsamt.

Jag tror att det är den bästa roman jag har skrivit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 reaktioner till “Bortom varje rimligt tvivel”

  1. Kul att den är ”Klar” 🙂
    Jag är också långsam när det gäller skrivandet.
    Får se när jag lyckas bli klar med mitt första manus. Jag har också tre barn och då är det lite svårt att bara stressa fram något 😉

  2. Kul att den är ”Klar” 🙂
    Jag är också långsam när det gäller skrivandet.
    Får se när jag lyckas bli klar med mitt första manus. Jag har också tre barn och då är det lite svårt att bara stressa fram något 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.