Frågestund?

Jag skickade iväg mitt manus i dag. (Igen.) Sedan bytte jag om och hasade mig iväg på den första löprundan (förlåt: ”löprundan”) på väldigt, väldigt länge. Sju kilometer. Jag tänker inte berätta hur lång tid det tog.

Det var vackert väder och jag kände mig … nöjd, tror jag att det heter. Stolt, rentav. Kanske fick jag en liten endorfinkick. Vad det än var så fick det mig att omedelbart börja planera för min tid som framgångsrik, prisbelönt, storsäljande, hyllad (och vältränad) författare. Tänk: Nicole Krauss möter Haruki Murakami. Målbilder har liksom aldrig varit något problem för mig.

Nu har det gått över. Dessutom har jag någon sorts ledvärk eftersom jag har blivit så gammal att jag inte längre får träningsvärk utan bara blir liksom stel.

Mer än så kan jag inte komma på att berätta i dag. Faktum är att jag tänkte att vi kanske kunde ha en frågestund? Det var väl tre år sedan sist eftersom jag ju tycker att det är så fruktansvärt att föreslå sånt, eftersom man riskerar förnedringen att inte få några frågor. Men, vad fan. Endorfinkick! Vi kör tycker jag. Ska man leka tidning så ska man göra det ordentligt.

Vad vill ni veta?

20 reaktioner till “Frågestund?”

 1. Hur klarar man av att springa 7 km när man inte varit ute på länge? Själv orkar jag knappt 5 km 😉
  Skämt och sido, när kommer din kokbok ut? Du verkar vara grym på middagar och sådant beundrar jag skarpt.

 2. Hur klarar man av att springa 7 km när man inte varit ute på länge? Själv orkar jag knappt 5 km 😉
  Skämt och sido, när kommer din kokbok ut? Du verkar vara grym på middagar och sådant beundrar jag skarpt.

 3. Hej!skulle vara jätte kul om du ville svara på mina frågor:) jag håller på med ett arbete och undrar om du gillar ballonger 😀 tack på förhand

  1. Vad tycker du om ballonger?
  2. Hur smäller du ballonger?
  3. Smällt någon med rumpan?
  4. Skulle du våga smälla med rumpan?(sitta på den)
  5. Blåst någon tills den sprängts?
  6. Skulle du våga blåsa ballong tills den smäller på flit?
  7. Gillar du när det smäller?
  8. Håller du för öronen?
  9. Smällt många ballonger på en gång? hur många?
  10. När smällde du en ballong senast och hur?
  11. Har du kramat sönder någon ballong?
  12. Varit med i någon ballong tävling?
  13. Är du rädd för ballonger?(varför)
  14. Skulle du kunna sova med massor av ballonger i din säng?

 4. Hej!skulle vara jätte kul om du ville svara på mina frågor:) jag håller på med ett arbete och undrar om du gillar ballonger 😀 tack på förhand

  1. Vad tycker du om ballonger?
  2. Hur smäller du ballonger?
  3. Smällt någon med rumpan?
  4. Skulle du våga smälla med rumpan?(sitta på den)
  5. Blåst någon tills den sprängts?
  6. Skulle du våga blåsa ballong tills den smäller på flit?
  7. Gillar du när det smäller?
  8. Håller du för öronen?
  9. Smällt många ballonger på en gång? hur många?
  10. När smällde du en ballong senast och hur?
  11. Har du kramat sönder någon ballong?
  12. Varit med i någon ballong tävling?
  13. Är du rädd för ballonger?(varför)
  14. Skulle du kunna sova med massor av ballonger i din säng?

 5. Har du några bra bokförslag till vår bokklubb? Vi startade i vintras och har nu läst, Ekman – skojarna…, Strindberg – röda rummet, Anne Tyler- Noahs Compass, Engquist – ett annat liv och i sommar läser vi Freedom av Franzén.

 6. Har du några bra bokförslag till vår bokklubb? Vi startade i vintras och har nu läst, Ekman – skojarna…, Strindberg – röda rummet, Anne Tyler- Noahs Compass, Engquist – ett annat liv och i sommar läser vi Freedom av Franzén.

 7. Hur hinner du med att skriva?! Jag är hemma på heltid och har utflugna barn. Inte fanken hinner jag…
  Hur känner du inför ditt skrivande? Är det något du MÅSTE göra? Eller är det för att det är roligt? Jaja, roligt är det ju såklart, på ett plan, men det där att det liksom blir trängsel i hjärnan om orden inte kommer ut? Så tänkte jag nog med måste. 🙂

 8. Hur hinner du med att skriva?! Jag är hemma på heltid och har utflugna barn. Inte fanken hinner jag…
  Hur känner du inför ditt skrivande? Är det något du MÅSTE göra? Eller är det för att det är roligt? Jaja, roligt är det ju såklart, på ett plan, men det där att det liksom blir trängsel i hjärnan om orden inte kommer ut? Så tänkte jag nog med måste. 🙂

 9. Vad fick dig att på ”allvar” skriva på din första bok? Och hur lång tid tig det att skriva första boken? Och hur trivs du med Bryssellivet? När saknar du Sverige? Vilken champagne är godast? 🙂 🙂 🙂 !!! Nyfiken!

 10. Vad fick dig att på ”allvar” skriva på din första bok? Och hur lång tid tig det att skriva första boken? Och hur trivs du med Bryssellivet? När saknar du Sverige? Vilken champagne är godast? 🙂 🙂 🙂 !!! Nyfiken!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.