Mia frågar

Mia frågar om jag kommer att finnas på bokmässan i höst. Svaret är ja. Om jag bara överlever alla hormoner i detta preteen-hus där jag bor (det luktar aceton, frätande finnmedel och oförlösta drömmar, om inte den ena gråter sig till sömns för att jag har sagt något dumt så får den andra ett nervöst sammanbrott för att jag försöker vara snäll).

Men, vänta? Vi talade om bokmässan.

Ja, jag kommer. På torsdagkvällen och stannar till söndag. På fredagen ska jag hålla ett seminarium om nya boken. Hittills är det enligt sajten noll (0) anmälda, så det gäller att vara tidigt på plats.

I övrigt har jag inte fått veta mitt schema ännu. Istället koncentrerar jag mig på att hantera hormoner, som sagt. Det borde gå att ta sig igenom. Men i dag känner jag mig lite osäker på hur det kommer att gå med just den saken. Småtjejer. Det är bara för vuxna som de är små och gulliga. För andra småtjejer är de i naturlig storlek.

18 reaktioner till “Mia frågar”

 1. Alltså, låter mycket spännande! Attans att jag ska springa Lidingöloppet den helgen. Har jag sagt det innan? Börjar på En svensk Klassiker nu i juli, med Vansbrosimmet. Men innebär ju att jag inte kan åka till Bok – och Biblioteksmässan. Faast, jag får väl åka nästa år, när min bok kommer ut… (Skämtar, ingen bok skriven här inte.)

 2. Alltså, låter mycket spännande! Attans att jag ska springa Lidingöloppet den helgen. Har jag sagt det innan? Börjar på En svensk Klassiker nu i juli, med Vansbrosimmet. Men innebär ju att jag inte kan åka till Bok – och Biblioteksmässan. Faast, jag får väl åka nästa år, när min bok kommer ut… (Skämtar, ingen bok skriven här inte.)

 3. Aaaaargh! Alla jag känner ska för fasiken dit! Nu börjar det kännas helt mellanstadium det här, som att ni har någon kul fest som jag bara anar mig till men inte får gå på. På tal om pre-teens dårå.

 4. Aaaaargh! Alla jag känner ska för fasiken dit! Nu börjar det kännas helt mellanstadium det här, som att ni har någon kul fest som jag bara anar mig till men inte får gå på. På tal om pre-teens dårå.

 5. Hade jag haft en man hade han fått ta fajterna med tonårsdöttrarna som (jag inte heller har.)
  Med en son blir det av någon anledning väldigt hormonfritt.

  Hurra, mässan.
  När vi närmar oss vill jag väldigt gärna se lite bilder på skor som du kommer att ha.

  1. Fajterna mellan döttrarna och maken är nästan det värsta…

   Skor till bokmässan. Tyvärr är det där betonggolvet inte högklacksvänligt. Men jag lovar att göra vad jag kan…

 6. Hade jag haft en man hade han fått ta fajterna med tonårsdöttrarna som (jag inte heller har.)
  Med en son blir det av någon anledning väldigt hormonfritt.

  Hurra, mässan.
  När vi närmar oss vill jag väldigt gärna se lite bilder på skor som du kommer att ha.

  1. Fajterna mellan döttrarna och maken är nästan det värsta…

   Skor till bokmässan. Tyvärr är det där betonggolvet inte högklacksvänligt. Men jag lovar att göra vad jag kan…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.