Liz och Amanda – om Babel och fina klänningar

Liz undrar hur det går med Babel-övertaget? Hon har många luckor i kalendern. (Och borde snart sätta sig i ett tjog tv-soffor eftersom hon inte bara är hyllad poet utan dessutom kommer med sin andra barnbok.)

För er som undrar vad nu detta betyder kan jag berätta följande. När Babel letade ny programledare så tyckte jag att jag skulle bli programledare. Jag har visserligen ingen erfarenhet av att leda tv-program, eller av att intervjua författare, men jag är ju … hrm… en festlig typ som … tycker om att se sig själv på tv. Liz tyckte att jag skulle bjuda in henne som min första gäst.

Svaret på Liz fråga måste bli att Babel märkligt nog verkar klara sig utan vår hjälp. Eller åtminstone mig.

Amanda (alla har en bok) undrar: Har du köpt några snygga klänningar på sistone?

Svaret är: Nej. Jag har ju inte det. Däremot fick jag en väldigt fin bok på posten häromdagen:

(Jag har faktiskt en väldigt fin hög med böcker skrivna av bloggvänner. Snart ska jag skriva ett helt inlägg om just precis dem och innan vintern kommer ska jag också börja läsa…)

Men nu var det inte det vi skulle prata om, utan MIG. Och mina klänningar.

Eftersom det är du, Amanda, ska du nu få se mina absoluta favoritklänningar. (Och eftersom jag gärna utnyttjar varje möjlighet att få visa upp mina fina, nya pressbilder…)

Först ut är en klänning från COS, min favoritaffär. Jag köpte den i svart (den kostade kanske 79 EUR?), för mer än två år sedan (för jag hade den på bokmässan 2010).  Det är nog den mest smickrande klänning jag äger. Halvlång ärm, båtringad (heter det så?), något himla bra halvstretchigt tyg och en himla bra längd (precis på knät). Så något år senare köpte jag den i brunt också. Och den bruna är inte riktigt lika snygg, men nästan. COS. Affären.

 

 

Sedan har jag en lyxklänning att visa upp också. En DvF köpt på 70% rea för något år sedan (den var dyr ändå). Men den är verkligen smashing. Alla brudar med tits & ass och allt det som gärna följer med på köpet passar i DvFs tvångströjemodell.

Alla passar inte i dem lika bra som jag gör, men man kan inte få allt här i livet:

50 reaktioner till “Liz och Amanda – om Babel och fina klänningar”

 1. COS alltså? Har varit skeptisk men nu blev jag nyfiken, den där var ju skitsnygg. Fast allt klär ju en skönhet (”och inget missklär en ful”, som min pappa säger när jag tycker att jag är extra fin.)
  Mmm DvF. Suktar just nu efter en grön i siden som kostar lika mycket(lite?) som ett bokförskott för, låt säga, en ungdomsromaaan.
  Före skatt.

 2. COS alltså? Har varit skeptisk men nu blev jag nyfiken, den där var ju skitsnygg. Fast allt klär ju en skönhet (”och inget missklär en ful”, som min pappa säger när jag tycker att jag är extra fin.)
  Mmm DvF. Suktar just nu efter en grön i siden som kostar lika mycket(lite?) som ett bokförskott för, låt säga, en ungdomsromaaan.
  Före skatt.

 3. Varför visar du inte den fina klänningen som jag brukar låna när jag är hos dig. Den är både dyr och snygg. Hänvisning finns, för jag bär den på nå´t foto från Florens. Är det såna här inlägg som inte pasar på en blogg.Undrar en mamma 67.

 4. Varför visar du inte den fina klänningen som jag brukar låna när jag är hos dig. Den är både dyr och snygg. Hänvisning finns, för jag bär den på nå´t foto från Florens. Är det såna här inlägg som inte pasar på en blogg.Undrar en mamma 67.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.