Mamma undrar (om klänning)

Mamma undrar varför jag inte visar foto på den finaste (eller åtminstone dyraste) klänning jag äger. Jag brukar låna ut den till mamma. Egentligen borde jag ge den till henne, hon är mycket finare i den än jag är.

Så det är klart att jag ska visa foto på den också. Voilà, jag ger er: min vackra mamma i Missoni och Florens milda kvällsljus!

(Själv har jag på mig min orangefärgade Gretaklänning. Varje gång jag tar ut den ur garderoben säger Christophe ”Aha! Det är dags för samhällstjänst på motorvägen.”):

 

 

 

 

 

 

 

Här ser vi även min karl på bild. Det är något så ohyggligt sexigt med honom på den här bilden. Ciggen, naturligtvis (vad vore fransmannen utan sin Gauloise?) och så den där barnvagnen som han jämt släpade på för min skull (utifall vår yngsta som sedan många år vägrade sitta i den, plötsligt skulle drabbas av akut polio) och de uppkavlade skjortärmarna och hans fantastiska händer (alltså karlar och deras breda händer…).

Hör ni hur jag låter? Jag blir bara mer och mer sexistisk ju äldre jag blir. Utan att skämmas tillräckligt mycket satt jag framför tv-n i går och tyckte (högljutt) att det är verkligen inte speciellt kul att titta på franska landslaget längre, för att de är inte lika SNYGGA som de brukade vara. (Jag menar, Ribery, hur FUL får en spelare bli utan att få rött kort?) Och så undrade jag vem som egentligen har kommit på idén att de ska dela ut gula kort om spelarna sliter av sig tröjan av glädje. Varför? Låt dem visa bringan! Höjer inte det stämningen för alla inblandade? Det är säkert skönt om de får lufta sig lite.

20 reaktioner till “Mamma undrar (om klänning)”

  1. Alltså, fotboll är ju mer intressant att titta på än hockey ENBART på grund av att spelarna är mer, vad ska man säga, ögonvänliga? Är inte det någon slags universell sanning? Fredrik Ljungberg mot Salming, liksom.
    I övrigt tycker jag DvF-klänningen vinner, men att Missoni är så fint! De rackarna ska göra en samarbetskollektion med Lindex i höst. Ungefär i samband med bokmässan släpps den. *hint, hint*

  2. Alltså, fotboll är ju mer intressant att titta på än hockey ENBART på grund av att spelarna är mer, vad ska man säga, ögonvänliga? Är inte det någon slags universell sanning? Fredrik Ljungberg mot Salming, liksom.
    I övrigt tycker jag DvF-klänningen vinner, men att Missoni är så fint! De rackarna ska göra en samarbetskollektion med Lindex i höst. Ungefär i samband med bokmässan släpps den. *hint, hint*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.