Midsommarhelgens mat

Vi har haft gäster i helgen. Precis som alla andra helger, alla utan undantag, året runt, år efter år. Det var väldigt trevligt. Mellandotterns gudfar med fru och makens guddotter tog tåget från Paris och så hade vi bjudit hem lite annat löst folk. Tanken var att vi skulle skvallra, titta på när Frankrike förödmjukade världsmästarna, dricka Fieuzal och äta god mat.

Resultatet blev gott. Jag skvallrade alldeles för mycket, fotbollen blev på det hela taget en framgång (med tanke på hur utspelade Frankrike blev hade det kunnat sluta betydligt värre), Fieuzal kan vara världens godaste vin och maten var ohyggligt god.

En kommentar till “Midsommarhelgens mat”

  1. Ser härligt ut. Och lite rustikt (fel ord egentligen men hinner inte fundera på bättre just nu). Är något härligt med mat som är vacker i sig. Och ni har serverat snyggare än Mat-Tina, Leila, Nigella, Nakne kocken, Morberg och Plura!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.