Att överdosera

Jag köpte mig alltså en telefon i går. Eftersom ingen ringer till mig (förutom min syster och min man) bestämde jag mig för att denna hutlöst dyra tingest måste utnyttjas på alla andra vis som möjligtvis går. Med hjälp av den ska jag sålunda hojta ut mina meningslösheter i det bläcksvarta intet som är Internet.

Under natten gjorde jag följande:

– registrerade mig på Instagram (malinperssongiolito) för att kunna fotografera vad jag inte borde äta och alla blommor jag inte vet vad de heter

– registrerade mig på Twitter (MalinPGiolito) för att lära mig att säga precis ingenting som betyder något på ett kort och koncist vis

– laddade ner wordpress för iphone för att kunna blogga från grekiska stränder och andra politiskt heta ställen

– laddade ner Zlatanboken och Fifty Shades of Grey för att kunna ligga vid poolen och lära mig att läsa fyra rader i taget om fotbollstränare och frisyrproblem utan att bli galen för att jag inte kan liksom läsa på snedden tills det är någon som faktiskt blir påsatt kär.

Hörrni.

Jag känner att det här kommer att bli alldeles outhärdligt.

Nu kör vi.

 

 

23 reaktioner till “Att överdosera”

 1. Dubbelklicka på ”home-knappen” (eller vad den kan heta, runda, stora längst ner på själva telefonen). Scrolla allra längst mot vänster. Klicka på den grå knappen som ser ut som en cirkel. Nu har du låst screen orientation och kan ligga och läsa Shades of Grey i precis vilken vinkel du föredrar.. 😉

  Och som nån sa ovan, ladda genast ner wordfeud! Och WhatsApp – så du kan texta och skicka bilder gratis till alla du vill.

  Kram!

 2. Dubbelklicka på ”home-knappen” (eller vad den kan heta, runda, stora längst ner på själva telefonen). Scrolla allra längst mot vänster. Klicka på den grå knappen som ser ut som en cirkel. Nu har du låst screen orientation och kan ligga och läsa Shades of Grey i precis vilken vinkel du föredrar.. 😉

  Och som nån sa ovan, ladda genast ner wordfeud! Och WhatsApp – så du kan texta och skicka bilder gratis till alla du vill.

  Kram!

 3. Vad kul! Välkommen till detta århundrande. Det kan vara ett djävulens påfund med en Ajfån. Men ganska kul också. Har lärt ”känna” många trevliga bekantskaper.

  Och du, lycka till!

  Kram
  Frk Nyfiken aka @snowsess

 4. Vad kul! Välkommen till detta århundrande. Det kan vara ett djävulens påfund med en Ajfån. Men ganska kul också. Har lärt ”känna” många trevliga bekantskaper.

  Och du, lycka till!

  Kram
  Frk Nyfiken aka @snowsess

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.