Pengar, pass och p-piller

Nu är jag i Grekland. För några timmar sedan stod jag på flygplatsen och insåg att jag för första gången i mitt liv var på resande fot utan pengar. De klassiska tre p-na som man ska komma ihåg när man packar, och som jag alltid-alltid rabblar, de hade jag glömt. För det enda som fått plats i min mentala resväska var pobiltelefonen .

Men det är ingen större fara med mig Passet hade min man kommit ihåg och inte är det väl så farligt om jag lever på honom ett par veckor? Inte kan han heller utnyttja mig hämningslöst och kräva betalning in natura. Pga det tredje kvarglömda p-et. Tyvärr, får jag kanske tillägga.

I morgon ska jag göra fiskfotvård. Och förutom att det väl är det fånigaste som västvärlden har hittat på sedan, ja, sedan sist de hittade på något fånigt, så undrar jag om de kommer att överleva mina fötter. Fiskarna alltså. Och om man får betala extra om fiskarna dör. Eller. Vad bryr jag mig om det? Det är ändå Christophe som betalar!

20120823-013014.jpg

6 reaktioner till “Pengar, pass och p-piller”

  1. Jag blev utsatt för ett sådant fotbad. Läskigt med fiskar som ÄTER på en. Annars kan jag garantera dig ett gott skratt. Jag skrattade hysteriskt och oavbrutet under hela badtiden. Ett rent under att jag inte kissade på mig. Bra övning för magmusklerna och hållatättdito dock.
    Ha så kul!

  2. Jag blev utsatt för ett sådant fotbad. Läskigt med fiskar som ÄTER på en. Annars kan jag garantera dig ett gott skratt. Jag skrattade hysteriskt och oavbrutet under hela badtiden. Ett rent under att jag inte kissade på mig. Bra övning för magmusklerna och hållatättdito dock.
    Ha så kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.