En alldeles speciell dag

Natten till i går drömde jag att det var nästa torsdag. Vi hade försovit oss, hela familjen, klockan var över ett på eftermiddagen och jag hade en timme på mig att packa och ta mig ut till flygplatsen. En mardröm, skulle vi kunna kalla det. Min puls gick inte ner förrän någon gång efter att jag kommit hem från jobbet.  Och då rusade hjärtat upp i halsen igen. Jag hade fått paket på posten.

Jag vågar inte öppna den, än mindre läsa den, men jag är mycket, mycket glad.

17 reaktioner till “En alldeles speciell dag”

 1. Fina duktiga Malin!!
  Oj vad stolt du skall vara.!
  Själv sitter jag hos Rebecca och skriver och skriver.. det är inspirerande att se att du håller i just din bok…
  har lovat min bokklubb att i alla fall den skall få läsa boken… vi får väl se!
  varma septemberkramar! Jessica

 2. Fina duktiga Malin!!
  Oj vad stolt du skall vara.!
  Själv sitter jag hos Rebecca och skriver och skriver.. det är inspirerande att se att du håller i just din bok…
  har lovat min bokklubb att i alla fall den skall få läsa boken… vi får väl se!
  varma septemberkramar! Jessica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.