Releaseparty – nu börjar det

Jag gör en kopp koffeinfri sojalatte (herregud, så mycken storstadsängslan som ryms i detta: koffeinfri, soja, latte… Jag ser farfars misstrogna blick från en annan dimension. ”flicka lilla”, suckar han, men klappar mig ömt på huvudet).

Jag sätter mig på min trädgårdstrapp av grå sten med min bok i knät. Det är kyligt. Jag har en filt över axlarna, mysbyxor och bara ben. Till denna fest behöver man inte raka benen. Inte sminka sig.

Nu läser jag högt. Hör ni hur bra den är?

20121010-173632.jpg

9 reaktioner till “Releaseparty – nu börjar det”

  1. Hör och det börjar bra! Får gratulera till den tredje boken, som verkar mycket lovande! Fantastiskt att fixa detta familj barn och intensividrottande make! Skål i gott kusmithé som kombineras med kladdkakemuffins toppade med grädde! Hurra hurra hurra!

  2. Hör och det börjar bra! Får gratulera till den tredje boken, som verkar mycket lovande! Fantastiskt att fixa detta familj barn och intensividrottande make! Skål i gott kusmithé som kombineras med kladdkakemuffins toppade med grädde! Hurra hurra hurra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.