Tidig kväll…

Alltså hörrni. Det här med releaseparty på bloggen, är det så lyckat egentligen? Jag är så väldigt, väldigt trött nu. Och inte alls sugen på champagne. Jag dricker så sällan mitt i veckan (om man med sällan menar aldrig) och Christophe har inte hunnit hem från jobbet ännu och snart börjar Glee och kan vi inte bara höras i morgon? Jag lovar att berätta något underhållande. Eller åtminstone något om mig.

Men tacktalet ska jag hålla i alla fall. Här kommer det:

Jag tycker väldans mycket om er, ska ni veta. Tack, till er.

29 reaktioner till “Tidig kväll…”

 1. Även om det nu inte blev några bubblor och jag istället sitter här med nån märklig smak av sojalatte i munnen så känns det här som en väldigt fin och speciell dag. Grattis till boken Malin!

 2. Malin, grattis!
  Jag tycker om dig med, dig och dina romaner.
  Jag firade dig igår på Folkbaren, med en fisk- och skaldjursoppa. Ett par glas Muscadet till det.
  Avslutade med en espresso macchiato (lagom krystat kaffeval) och en moccatryffel stor som en mandarin.
  Kram!

 3. Malin, grattis!
  Jag tycker om dig med, dig och dina romaner.
  Jag firade dig igår på Folkbaren, med en fisk- och skaldjursoppa. Ett par glas Muscadet till det.
  Avslutade med en espresso macchiato (lagom krystat kaffeval) och en moccatryffel stor som en mandarin.
  Kram!

 4. Dina två tidigare böcker har jag önskat mig och fått i julklapp, men eftersom jag ändå skulle klicka hem postkoloniala kioskvältare av Fanon och Said var det ju lika bra att de fick fint sällskap av din bok. Spännande!

 5. Dina två tidigare böcker har jag önskat mig och fått i julklapp, men eftersom jag ändå skulle klicka hem postkoloniala kioskvältare av Fanon och Said var det ju lika bra att de fick fint sällskap av din bok. Spännande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.