Tintins favoritchampagne ligger på kylning

20121010-171506.jpg

7 reaktioner till “Tintins favoritchampagne ligger på kylning”

  1. Jag har redan skrivit lista på vad jag ska fira med när/OM jag lyckas ge ut min bok! Går i väntans tider, det är inte heller dumt. Jag firade med rosé champagne när jag skrivit klart mitt manus. Det var en dröm jag ville uppnå och nu är den uppnådd, bara det är en vinst! 😀

  2. Jag har redan skrivit lista på vad jag ska fira med när/OM jag lyckas ge ut min bok! Går i väntans tider, det är inte heller dumt. Jag firade med rosé champagne när jag skrivit klart mitt manus. Det var en dröm jag ville uppnå och nu är den uppnådd, bara det är en vinst! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.