Den långa räkningen och andra numerologiska konstruktioner.

Solen inte bara lyser över den nyblivna nobelpristagaren Bryssel, det är 23 grader varmt och inte tillstymmelse till höst i luften, bara högsommar. Efter fem dagars intensivt apokalyptiskt spöregn i Stockholm börjar jag sålunda undra vad det här vädret är egentligen. Det ter sig mer och mer sannolikt att de där mayaindianerna har en poäng. Vi kanske slipper fira jul i år.

Det var roligt att vara kändis. Men väldigt tröttsamt. Dessutom blir det så svårt att hitta på något att prata om. Utöver det egna kändisgrejset, då. Och uppriktigt sagt. Hur kul är det att lyssna på?

Så det blir inte så mycket mer från blogglådan i dag. För tyvärr har jag inget annat än mig själv och mina försäljningssiffror att prata om. Men om två dagar kommer mitt första nummer av Amelia. Och då skulle vi kanske kunna prata om min betydelse för Sveriges mest lästa och mest köpta tidning för kvinnor. För jag har väl sagt att jag blir deras läsinspiratör? Rena rama FN-titeln som en kamrat och kollega konstaterade.

Och jag tar mitt inspirerande uppdrag på allvar, går ut hårt och berättar i min första krönika vad jag onanerar till för typ av böcker. Jag menar, om man nu får en röst så får man väl se till att använda den?

 

 

22 reaktioner till “Den långa räkningen och andra numerologiska konstruktioner.”

 1. Knack knack, börja med att be om ursäkt att jag inte upptäckt dig före Skavlan besöket. Men får skylla på att som utlandssvensk och inte lika kulturellt bevandrad/beroende/uppdaterad som du, har jag tyvärr inte ditt författarskap tidigare (jag har faktiskt läst hela din blog – ja hela!), men vid nästa besök i Svedala ska det bli ändring på den saken. Nu toppas listan ”måste ha svensk litteratur med mig tillbaka” av dina böcker, möjligen kan de petas ner av din far om han hinner ge ut nån bok innan resan (Sveriges hittills bäste deckarförfattare), stor resväska som vanligt krävs (för alla pocket) även om den är halvtom på utresan. Lovar att bli en av dina trogna, detta är en av de bästa bloggar jag läst, dessutom håller du mig lagomt kulturellt uppdaterad, inklusive trevlig boktips.

  BWs
  M

 2. Knack knack, börja med att be om ursäkt att jag inte upptäckt dig före Skavlan besöket. Men får skylla på att som utlandssvensk och inte lika kulturellt bevandrad/beroende/uppdaterad som du, har jag tyvärr inte ditt författarskap tidigare (jag har faktiskt läst hela din blog – ja hela!), men vid nästa besök i Svedala ska det bli ändring på den saken. Nu toppas listan ”måste ha svensk litteratur med mig tillbaka” av dina böcker, möjligen kan de petas ner av din far om han hinner ge ut nån bok innan resan (Sveriges hittills bäste deckarförfattare), stor resväska som vanligt krävs (för alla pocket) även om den är halvtom på utresan. Lovar att bli en av dina trogna, detta är en av de bästa bloggar jag läst, dessutom håller du mig lagomt kulturellt uppdaterad, inklusive trevlig boktips.

  BWs
  M

 3. Malin, du var jättefin i Skavlan. Önskar bara att du fått prata om din bok också. Ska köpa Amelia idag. Kul! Läser förresten Rules of Civility just nu, som jag tror mig minnas att du tipsade om. Annorlunda och bra. Sen ska jag äntligen läsa din bok!

 4. Malin, du var jättefin i Skavlan. Önskar bara att du fått prata om din bok också. Ska köpa Amelia idag. Kul! Läser förresten Rules of Civility just nu, som jag tror mig minnas att du tipsade om. Annorlunda och bra. Sen ska jag äntligen läsa din bok!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.