Höstlov

 

 

5 reaktioner till “Höstlov”

  1. Härligt! Så här på första november ger jag mig på NaNoWriMo för första gången. 100 ord avverkade. 49900 kvar. Testar lite, men ärligt, ska mest försöka sitta på äschlet och åtminstone börja kanske försöka. Ger det ett par dagar. Yttre omständigheter talar mot att detta ska lyckas nu, men hey, 100 ord är bättre än noll sen förut. OCh ja, jag prokrastinerar inna jag ens börjat, vilket kanske till syvende och sist kommer betyda att jag är en betydligt bättre bloggläsare och kommentator än skribent. Well be as it may. Here we go. Hoppas ni fått fler härliga höstlovsdagar likt den på bilden!

    PS. Undrar om dessa får räknas in? 😉

  2. Måste bara säga att min kommentar innehöll FLER ord än det jag skrivit i mitt kapitel. Alltså, utan att du efterfrågat informationen, kan det hända att du får veta mer. Så, nu ska jag skriva PÅ RIKTIGT. Nu. Nu. Ber om ursäkt på förhand.

    NU.

  3. Måste bara säga att min kommentar innehöll FLER ord än det jag skrivit i mitt kapitel. Alltså, utan att du efterfrågat informationen, kan det hända att du får veta mer. Så, nu ska jag skriva PÅ RIKTIGT. Nu. Nu. Ber om ursäkt på förhand.

    NU.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.