Dagens aktivitet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 reaktioner till “Dagens aktivitet”

 1. Alltså, jag tycker inte att mina klagomål tas på det allvar de förtjänar. Jag kan inte längre se de bilder du lägger upp. Is it you eller is it me?

  Mvh
  Bloggläsare som inte längre kan hålla sig så uppdaterad som hon önskar.
  (för övrigt tycker jag också att du är mästerlig. Jag har snart läst ut din bok. Varvar den med en nästintill outhärdlig ”finbok” och en underbart sexfixerad romance så det tar lite tid. Särskilt som jag bara har tid att läsa när jag är på toa.Too much information?)

 2. Nu har jag grejat med alla tänkbara inställningar med resultat att jag slängt ut mig själv från facebook, twitter, gmail och min egen blogg. Fortfarande kan jag dock inte se de två senaste bilderna på din blogg.

  Det är tänkbart ta du får ta det här med högre makter.

  (Adblock – bah, både du och jag vet att ingen av oss har en aning om vad det är eller vad vi håller på med.)

  Puss.

 3. Nu har jag grejat med alla tänkbara inställningar med resultat att jag slängt ut mig själv från facebook, twitter, gmail och min egen blogg. Fortfarande kan jag dock inte se de två senaste bilderna på din blogg.

  Det är tänkbart ta du får ta det här med högre makter.

  (Adblock – bah, både du och jag vet att ingen av oss har en aning om vad det är eller vad vi håller på med.)

  Puss.

 4. Hej du!

  Idag gav jag dig en klämmig Blog Award! Du har säkert massa fler följare men jag ville iallafall ge dig den!

  Orkar du så kör du på med svar, länkar och hela baletten annars slickar du i dig att du är grymt bra och klappar dig själv på axeln. Lika glad för bägge blir jag.

  Kramen!

 5. Hej du!

  Idag gav jag dig en klämmig Blog Award! Du har säkert massa fler följare men jag ville iallafall ge dig den!

  Orkar du så kör du på med svar, länkar och hela baletten annars slickar du i dig att du är grymt bra och klappar dig själv på axeln. Lika glad för bägge blir jag.

  Kramen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.