Dagens scoop

Jag ägnade just en halvtimme åt att skriva om dagens scoop: att Expressen har avslöjat att SD är en samling misshandlare, rasister och kvinnohatare. Och, nej. Jag är inte ironisk. Det är ett scoop, ett mycket viktigt avslöjande. Jag skrev en massa om varför.

Så försvann det.

Men i korthet gick det ut på följande:

SD är inte invandrarkritiskt, det är rasistiskt.

SD har hittills styrt debatten om SD. Möjligen (förhoppningsvis) kommer den här filmen att ändra på den saken.

SD rensar inte ut dem som är rasister utan dem som blir filmade när de säger det som alla inom partiet redan vet att de tycker. Och det är bara om filmen kommer till allmän kännedom som SD rensar ut dem som blir filmade när de säger det som alla inom partiet redan vet att de tycker. Annars skulle samtliga av de tre ledande SD-politikerna som figurerar i videon ha varit utrensade för länge sedan. För två år sedan, ganska exakt.

SD skulle inte kunna rensa ut alla rasister, eftersom det i sådana fall icke fanns kvar något parti att rensa.

SD är inte en samling omogna, korkade fåntrattar, även om det verkar så. SD är en samling vidriga, vuxna män med makt. Som är rasister. Och korkade.

Det är vi som betalar de här riksdagsledamöternas lön. Små horor, blatteälskare, babianer och fittor som du och jag, Soran och Anna. Vi ser till att de får leva i en demokrati. Att de får tycka som de gör. Och vi gör det så gärna, som Soran påpekar i videon.

Rasism mår bra av sociala orättvisor och ökad fattigdom. Den politiska debatten borde därför handla om de sociala orättvisorna, inte om invandringen. Eftersom de sociala orättvisorna är problematiska. Till skillnad från invandringen, som visserligen är ett problem, men enbart därför att vi tar emot för få invandrare och för att vår asylpolitik är omänsklig och avskyvärd.

Jag måste sova nu. Men låt oss fortsätta tala om SD och vad de tycker. Det vore onekligen roligt om de tvingades rensa sig själva ur riksdagen.

Godnatt.

PS. Zlatan är Gud.

32 reaktioner till “Dagens scoop”

  1. Undra om SD kan glädjas över gårdagens fotbollsvinst när det var just Zlatan som gjorde samtliga mål?
    Eller så kanske han inte räknas som andra generationens invandrare just för att han är Zlatan…

  2. Undra om SD kan glädjas över gårdagens fotbollsvinst när det var just Zlatan som gjorde samtliga mål?
    Eller så kanske han inte räknas som andra generationens invandrare just för att han är Zlatan…

  3. Det blir nog svårt att rensa ut alla med rasistiska medlemmar i SD om man går efter vår definition, men något säger mig att samma definition inom partiet. Annars hade knappast sådana som Bjärn Söder eller Toralf Alfsson sitta löst de också. Och säkert en hel massa andra.

  4. Det blir nog svårt att rensa ut alla med rasistiska medlemmar i SD om man går efter vår definition, men något säger mig att samma definition inom partiet. Annars hade knappast sådana som Bjärn Söder eller Toralf Alfsson sitta löst de också. Och säkert en hel massa andra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.