Bloggtorka. Del trettiofjorton.

Man kanske skulle försöka sig på att blogga?

En dagens?

(Äsch. För sent, har redan bytt om till ”pyjamas”, dvs för stor reklam-t-shirt och trosor, det vill ni inte se, tro mig. I går hade det gått. Vi var bortbjudna på middag till några italienare, jag hade på mig Ralph Lauren-kjol med skinndetaljer, nitpumps och COS-topp. Var ganska snygg faktiskt, men började kallsvettas vid tiotiden och blev snabbt icke riktigt lika snygg. Jag måste helt enkelt lära mig att äta middag innan jag går på middag hos italienare. Så att jag inte svimmar av hunger.)

Ingen dagens, alltså.

En annan bild?

Den här tog jag förra helgen. Jag köper snittblommor ibland. Jag har nämligen bara en krukväxt (1). Den har levt i säkert tio år. Köpt på IKEA. Med tanke på att alla andra krukväxter dör i samma sekund som de bärs in i vårt hus så trodde jag i många år att det var en plastblomma. Men det är det inte. Även om den är väldigt ful. Så snittblommor, alltså. Det köper jag ibland. Förra helgen köpte jag två fantastiska höstbuketter, det kostade tio europix totalt. Bryssel är bra på blommor helt enkelt. Billiga, vackra blommor.

Bla bla bla. Går det bra, tycker ni? Bloggandet?

En bild till?

Det här ser ut som förra söndagens middag: Croque Madame, med sallad. Jag har ingen aning om vem som har tagit fotot. Antagligen ett av mina instagrammande barn. Jag läste någon intervju med en av fittstims-skribenterna som tyckte att det var sorgligt att se elvaåringar pluta på bloggar i dagens outfit, elvaåringar som tycker att det är världens katastrof om man inte får tillräckligt många likes.

Jag tycker inte att det är så sorgligt med en elvaåring som gör sånt. Elvaåringar är ändå barn. Man får göra allt möjligt fånigt när man är barn, det hör liksom till. Det är värre med 43-åringar som kollar sin fb för att se hur många som har lajkat hennes senaste uppdatering. Och det är rent ut sagt deprimerande när den 43-åringen är jag.

Nåja. Var var vi? Mitt bloggande. Hur går det? Sådär, va?

Är det något ni vill veta? Något ni vill att jag ska blogga om?

Hjälp mig.

16 reaktioner till “Bloggtorka. Del trettiofjorton.”

 1. Är själv i en fas av leda och mycket vardag. Är man någorlunda engagerad i samhällsdebatten är det dystra tider. Men små ljusningar kan skönjas. Och alltfler pratar om behovet av drömmar (Kielos mfl). Hur ser din utopi ut? Vad är dina drömmar? Mina är rätt små men oändligt stora för tillfället. Att mina barn ska ha det bra och få känna mycket glädje bli empatiska. Och försöka få till en tillvaro som tillåter att jag kan klara av att ge det på bästa möjliga sätt. Knäcka vardagspusslet.

  Men det finns andra drömmar. Som resor. Lantstället. Längtan efter att få känna tristess.
  Så vad är dina drömmar Malin?

 2. Är själv i en fas av leda och mycket vardag. Är man någorlunda engagerad i samhällsdebatten är det dystra tider. Men små ljusningar kan skönjas. Och alltfler pratar om behovet av drömmar (Kielos mfl). Hur ser din utopi ut? Vad är dina drömmar? Mina är rätt små men oändligt stora för tillfället. Att mina barn ska ha det bra och få känna mycket glädje bli empatiska. Och försöka få till en tillvaro som tillåter att jag kan klara av att ge det på bästa möjliga sätt. Knäcka vardagspusslet.

  Men det finns andra drömmar. Som resor. Lantstället. Längtan efter att få känna tristess.
  Så vad är dina drömmar Malin?

 3. ”Det är värre med 43-åringar som kollar sin fb för att se hur många som har lajkat hennes senaste uppdatering. Och det är rent ut sagt deprimerande när den 43-åringen är jag”.

  Åhh, Malin, du är helt underbar!!

 4. ”Det är värre med 43-åringar som kollar sin fb för att se hur många som har lajkat hennes senaste uppdatering. Och det är rent ut sagt deprimerande när den 43-åringen är jag”.

  Åhh, Malin, du är helt underbar!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.