Om drömmar och Malin

Tack för uppmuntrande tillrop. Vad jag tycker om SD? Jag tycker att artikeln från gårdagens (?) aftonbladet.se av Gellert Tamas sammanfattar situationen alldeles utmärkt. Och apropå Gellert Tamas så vill jag minnas att jag gav min bok till honom på bokmässan tidigare i år. ”Är du den alldeles riktiga Gellert Tamas”, vill jag också (tyvärr) minnas att jag frågade innan jag skrev något oläsligt i boken och tryckte den i handen på honom. Och boken jag gav honom tog jag ifrån Park Hotells inredning. Vill jag också TYVÄRR minnas… Det var en riktigt trevlig kväll.

Mina drömmar, vill Essie att jag berättar om. Åh, drömmar. Jag drömmer en hel del. Mest mardrömmar och dagdrömmar. Det är härligt och viktigt med drömmar. Det ska vi prata mycket om.

Och Malin. Ni vill att jag ska prata om Malin. Så gör vi, tycker jag.

Och så kör vi ett foto till.

Christophe vandrade i Samariaravinen i somras. Möttes av denna skylt. Tål att tänkas på. I många skeden i livet.

3 reaktioner till “Om drömmar och Malin”

  1. Var kommer alla bisarra drömmar från? Hur ska man tolka dem? Är det överhuvudtaget möjligt?
    Själv undrar jag vad det betyder att jag i ett par års tid, var och varannan natt, drömmer att jag sitter precis bakom en (oftast) japansk pilot (!) i ett stort flygplan. Han taxar planet på de trånga gatorna genom en liten stad – flygplansvingarna får precis plats mellan de gamla trähusen. Jag ser människor röra sig bakom fönstren. Så plötsligt befinner vi oss i luften – och jag vet att vi är på väg till Himalaya. Snötäckta bergsmassiv är snart det enda jag ser.
    Nu är det din tur, Malin! Låt drömstafetten gå vidare:-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.