Den här bloggen är inte död, den vill bara inte leva

”Jag är så trött”, piper jag, så snart någon frågar hur jag mår. För jag är det. Trött alltså. Jag borde köra en detox. Men jag orkar inte. (Herregud, bara tanken på att stoppa något fruktigt, grönt och nyttigt i mixern, mixern som är så krånglig att diska). Jag borde sova. Men jag har så svårt att somna.

Men det finns några guldkorn i tillvaron. Värvet. Åh! Bra. Lyssna på intervjun med Jonas Hassen Khemiri. The Newsroom. Maj. God. Det är det bästa jag har sett sen Soprano, kanske sedan West Wing, men det vågar jag inte svara på än. Måste se avsnitt två först.

Och så Ann, förstås.

Min fina, modiga Ann. Monologen Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva, baserad på Anns självbiografiska bok med samma namn har premiär på Dramaten ikväll. Jag hade velat vara där.

 

 

 

34 reaktioner till “Den här bloggen är inte död, den vill bara inte leva”

 1. Men kära du, ta ledigt från blogg och läskiga detoxplaner och sådana där måsten som faktiskt inte är riktiga måsten. Då får guldkornen en chans att växa också. Vi kommer att sakna dig. Men vi överlever. Tror jag.

 2. Men kära du, ta ledigt från blogg och läskiga detoxplaner och sådana där måsten som faktiskt inte är riktiga måsten. Då får guldkornen en chans att växa också. Vi kommer att sakna dig. Men vi överlever. Tror jag.

 3. Jag behöver sova åtta timmar per natt. Gör jag inte det blir knäpp. Det har tagit mig ganska så exakt 42 år och 51 veckor att inse det. Problemet är dock att man inte alltid kan sova. Fast man vill. Och då blir man också knäpp. Så – du är inte ensam! Men var lite extra snäll mot dig. Och ät kött om du vill. Och drick ett glas rött också för den delen med din fransos. Det gör jag (jaa, inte med din fransos förstås). Och är i alla fall lite gladare trött:-)

 4. Jag behöver sova åtta timmar per natt. Gör jag inte det blir knäpp. Det har tagit mig ganska så exakt 42 år och 51 veckor att inse det. Problemet är dock att man inte alltid kan sova. Fast man vill. Och då blir man också knäpp. Så – du är inte ensam! Men var lite extra snäll mot dig. Och ät kött om du vill. Och drick ett glas rött också för den delen med din fransos. Det gör jag (jaa, inte med din fransos förstås). Och är i alla fall lite gladare trött:-)

 5. Bästa Malin,
  Har just läst – sträckläst – Dubbla Slag och Bara ett Barn. Båda Mästerlig språkbehandling och Fruktansvärd och suverän verklighetsförankring av de sociala myndigheternas inkompetens, oförstånd.
  Förstår att Din Pappa är oomkullrunkeligen,utomordentligt STOLT. Av det följer;
  Båda Dina föräldrar har gjort ett kanonjobb……
  Ha en underbar Jul.
  Omtanke Jenny

 6. Bästa Malin,
  Har just läst – sträckläst – Dubbla Slag och Bara ett Barn. Båda Mästerlig språkbehandling och Fruktansvärd och suverän verklighetsförankring av de sociala myndigheternas inkompetens, oförstånd.
  Förstår att Din Pappa är oomkullrunkeligen,utomordentligt STOLT. Av det följer;
  Båda Dina föräldrar har gjort ett kanonjobb……
  Ha en underbar Jul.
  Omtanke Jenny

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.