Sluta diskriminera, hata alla

Och apropå det magnifika sandlådegrälet mellan de kära akademiledamöterna och den kinesiske poeten:

… om JAG någonsin har hotat med att krossa någon som en lus med min tumnagel? För att personen ifråga inte behandlar språket som sig bör? Till exempel en ”sär skrivare”? eller någon som överanvänder bokstaven ”z” (krrraaaamiz!) eller en person som tror att ironi behöver hjälp av en ”smajli”?

ALDRIG!

Aldrig att jag skulle hota med att krossa någon med min tumnagel.

Man måste tänka på sitt nagellack.

Och så finns det ju hagelgevär.

 

 

 

12 reaktioner till “Sluta diskriminera, hata alla”

  1. Det här påminner mig om en s/v bild jag såg för en massa år sedan… Jag tror det var en gammal,tandlös kvinna sittande i en gungstol på en typisk sydstatsveranda med sitt hagelgevär i högsta hugg. Rubriken var nånting i stil med ”Våga bara komma hit” – fast jag kan har fel gällande det senare.

  2. Det här påminner mig om en s/v bild jag såg för en massa år sedan… Jag tror det var en gammal,tandlös kvinna sittande i en gungstol på en typisk sydstatsveranda med sitt hagelgevär i högsta hugg. Rubriken var nånting i stil med ”Våga bara komma hit” – fast jag kan har fel gällande det senare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.