Lite julmusik, kanske?

Jag inledde dagen starkt. Ledig, laddad och stridsklädd gick jag iväg för att handla julklappar. Vände praktiskt taget på parkeringen. Fick ett magontsåterfall.

Men julmusik klarar jag av.

Johanna tipsar:

”/…/ David McAlmont (världens mest underskattade alla kategorier) och David Arnolds tolkning av Have yourself a Merry Christmas

Spenderade en hel julafton ensam en gång, och tack vare den här låten blev det en av mina bästa jular nånsin.”

Tack, Johanna. Det där är bra musik på riktigt. Som den här. Otis Reddings version av White Christmas. Den gör alla andra versioner onödiga.

Eller, om man är på det humöret: Den här skivan som jag fick från min syster som är fellow på Merton College. Körmusik. Oslagbart. Jag hörde på nyheterna att folk som sjunger i kör är lyckligare än andra. Det tror jag på. Och jag tror nästan aldrig på sånt. (Inte nyheterna alltså, jag tror på dem. Det är sånt som sägs om lyckliga människor som jag har svårt att smälta.)

Men innan vi börjar tala om annat så måste vi faktiskt återgå till Julskivan:

Den här.

Eller den här.

Eller KANSKE FRAMFÖR ALLT DEN HÄR.

Gud. Så. Bra.

Nu ska jag försöka sova. Håll tummarna för att morgondagen är min sista lönearbetande för i år. Annars blir det inga glada barn i år. Bara en väldigt tryckt stämning.

10 reaktioner till “Lite julmusik, kanske?”

  1. Annat fint : The McGarrigle Christmas hour, med Kate och Anna McGarrigle och deras barn och före detta män och säkert andra också. Bäst är när Rufus Wainwright sjunger Miniut Chrétien. Rätt religiös upplevelse.

  2. Annat fint : The McGarrigle Christmas hour, med Kate och Anna McGarrigle och deras barn och före detta män och säkert andra också. Bäst är när Rufus Wainwright sjunger Miniut Chrétien. Rätt religiös upplevelse.

  3. Malin, hittade finaste julklappen till mig själv…e-böcker på svenska hmmf…som entusiatisk Kindle ägare kan jag nu äntligen läsa svenska böcker och första beställningen blir tada…..have a guess 🙂

  4. Malin, hittade finaste julklappen till mig själv…e-böcker på svenska hmmf…som entusiatisk Kindle ägare kan jag nu äntligen läsa svenska böcker och första beställningen blir tada…..have a guess 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.