Om navelsträngen, skidåkning och lättnad

Dottern är hemma från alperna. Välbehållen och lycklig. Hon hade visserligen dansat så mycket på diskot att hon nästan svimmade, men nu är hon nedbäddad i sin egen säng. I dag är hon ledig från skolan och jag känner mig, tja, lättad och glad. Glad? Nej, överlycklig.

Jag anser att de ska vara här hos mig, allesammans, i närheten, nästan jämt, och nej, det är inte enbart av ondo att man vill hålla sina ungar tätt intill. De kommer att kunna anklaga mig för mycket, men inte att jag är distanserad. 

Oavsett. Jag är på gott humör.

Jag ska duscha, göra en del sånt där som ni väl knappast vill se bilder på, men så fort jag har släpat mig upp till mitt arbetsrum ska ni få se hur det ser ut.

Tjolahopp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.