Måndag, måndag, måndag.

Så var det måndag. En dotter sjuk, två i skolan, en man som åkt ifrån sin familj för att klä sig i klänning, eller åtminstone advokatkappa.

Det var en bra helg. I lördags natt började jag i och för sig att få mejl från en ledande internätbutik som förklarade för mig att jag nu var skyldig dem tusentals kronor eftersom ”jag” köpt på mig en hel massa digitala frukter och bullar och kakor när ”jag” spelade ett spel jag inte tänker berätta namnet på. När jag förklarade för yngsta dottern att jag nu tagit bort spelet ifråga från alla datorer så grät hon bittert och sa att ”det var min favorit, mamma, det roligaste spelet jag någonsin sett”. Vilket på alla vis är tur, eftersom spelet kostade mer i timmen än våra amorteringar kostar per dag. Bil och hus. Så en viss tid av dagens dag kommer sålunda att gå åt för att förklara avtalskapaciteten hos en 6-åring för en internätbutik som inte ens har ett telefonnummer som man kan nå dem på.

Hurra?

Ska man se positivt på saken kan man väl säga att det gav mig ett fullgott skäl för att slita ungarna från datorerna och åka till ishallen.

I övrigt har jag läst. En bra, en dålig. Köpt nya joggingdojor och använt dem.

Nu ska jag gå till jobbet.

Finn de svenska barnen. Ledtråd: de är de enda med hjälm. I hela ishallen.

 

2 reaktioner till “Måndag, måndag, måndag.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.