I min egen soffa

Sitter (förlåt, ligger) i min egen soffa. Jag kom hem för några timmar sedan och i morgon kväll åker jag härifrån igen. På fredag förmiddag ska jag prata på Tibble Gymnasium, inbjuden av en gammal klasskompis som är lärare. På fredag eftermiddag ska jag till Mariefred, Martina Haag och jag inleder vår Sörmlandsturné där. På lördag ska vi till Strängnäs och Eskilstuna, sedan tar jag en paus för att umgås med min familj, ända till måndag morgon då jag tar flyget till Sundsvall för Bokens afton hos en av mina absoluta favoritbokhandlare. På tisdag ska jag till Ekerö bibliotek och sedan – morgonen därpå – ska jag tillbaka till Bryssel, lönearbetet och den egna soffan. Och barnen.

Jag räknar med att mina krokusar har slagit ut när jag är tillbaka.

Varje gång Amelia landar i brevlådan blir jag lika glad. Och så bläddrar jag fram min sida. Och läser den två gånger. Kanske tre.

2 reaktioner till “I min egen soffa”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.