Hello, Aj äm bäck.

Det är inte klokt vad man hinner med om man inte bloggar. Vi kom precis hem. Och med precis menar jag att vi landade för fjorton timmar sedan. Efter två påskveckor i NYC med hela familjen (precis som Amelia skriver om i sitt påsknummer). Men Brooklyn hann vi inte med (Amelia kör Brooklyn-special, vi bodde på Lower Manhattan). Två veckor låter som lång tid, men vi hann ICKE. Jag drömde nämligen, första natten, att vi inte lyckades ta oss ut ur lägenheten på hela vistelsen så jag fick panik och vi gjorde därför ”allt”, om man med ”allt” menar en hel del. Utom Brooklyn.

Men nu är vi alltså tillbaka. Det är iskallt i huset. Vi försökte göra brasa, men den frös ihjäl. Fyra grader är det i alla fall utomhus. När vi åkte härifrån var det snöstorm. Mina krokusar verkar ha frusit ihjäl. Men jag vet inte, för jag orkar inte gå ut i trädgården och titta efter. Det är flera meter dit.

Jag. Är. Så. Trött.

Illamående trött.

Men jag måste hålla mig vaken, och dessutom hålla ungarna vakna, annars kommer vi aldrig att komma iväg till skolan och jobbet på… när är det man går till skolan och jobbet? Måndag. Måndag! Är det måndag i morgon? Visst är det bara lördag i dag?

Men vi hörs snart, hörrni. Jag ska ladda upp en massa bilder. Skriva en massa kul grejer. Lovar. Vi kan ha frågestund och dagens outfit och massa matbilder, jag har ju längtat efter er! Har ni längtat efter mig? Har ni? Hallå? Haaaallååååå?! Hoho!?

12 reaktioner till “Hello, Aj äm bäck.”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.