Ljuva fredag

Vi börjar väl med vädret? Bryssel är kallare igen. Efter en vecka av +20 långt in på kvällen är det inte mer än tio grader och sexåringen ville ha mössa på sig när hon gick iväg mot skolbussen, hand i hand med Christophe och med de stora tjejerna på lagom avstånd. (Det finns ingenting som gör mig stoltare än att titta på min familj, lite på avstånd sådär. Och så har vi klarat av dagens jag-vill-tacka-livet-för-allt-som-det-har-gett-mig.)

Dagens outfit? Pyjamasbyxor från Uniqlo. Jag ska snart duscha. Möjligen byter jag ut dem mot ett par jeans. Eller så skiter jag i att duscha. Har ni förresten tänkt på det här med att pilla sig i naveln? Hur obehagligt det är. Alltså, på riktigt. Om man stoppar fingret i naveln och pillar, hela kroppen vrider sig ju. Eller är det bara jag? Tycker folk på riktigt att det är skönt att pilla sig i naveln (och om ni inte har hajat det ännu så menar jag det bokstavligen, inte som en bild för att ”inte göra någonting”, för det är min favoritgren)?

Nåja. Jag ska jobba. Så jag slipper utsätta min kropp för detta.

(Och förresten så såg jag West Wing i går. Slutet på andra säsongen. Fortfarande lika bra. Dvs bäst. Någonsin. I TV:s historia.)

 

16 reaktioner till “Ljuva fredag”

 1. Pilla sig i naveln är det näst mest obehagliga jag vet. Det är ännu vidrigare när min man får för sig att stoppa in ett finger i min navel. Huvaligen! Inte det minsta mysigt. Det är som om själen plågas av det. Vad kan det bero på?

  /Anna

 2. Pilla sig i naveln är det näst mest obehagliga jag vet. Det är ännu vidrigare när min man får för sig att stoppa in ett finger i min navel. Huvaligen! Inte det minsta mysigt. Det är som om själen plågas av det. Vad kan det bero på?

  /Anna

 3. Jag vill klökas när jag pillar mig i naveln. Alltså gör jag inte det.
  En gång pillade jag i mannens navel (det var när vi var nykära och jag tänkte att det kanske var en bra idé), han tyckte det var skitläskigt. Då är vi i alla fall 4 stycken som inte gillart.

  Till Kära Syster; kan det vara så att det var där allt slutade? Snipp snapp så klippte vi navelsträngen och allt det där mysiga med att hänga ihop tog slut.

 4. Jag vill klökas när jag pillar mig i naveln. Alltså gör jag inte det.
  En gång pillade jag i mannens navel (det var när vi var nykära och jag tänkte att det kanske var en bra idé), han tyckte det var skitläskigt. Då är vi i alla fall 4 stycken som inte gillart.

  Till Kära Syster; kan det vara så att det var där allt slutade? Snipp snapp så klippte vi navelsträngen och allt det där mysiga med att hänga ihop tog slut.

 5. Jag håller med om ALLT.

  West wing.
  Min mamma fick tillbaka sin cancer när första säsongen gick och jag minns att vi hoppades så att hon skulle leva länge nog för att se säsong två. Det gjorde hon. Det lilla i det stora, liksom.

  Och det där med naveln!

  TACK! Jag tycker det är så VIDRIGT att peta sig i naveln, jag har riktig fobi för det, har till och med svårt att se andra tvätta sig på magen och liksom sticka in fingret för att göra rent – EEEEEEUUUUUUUW.

  Hm.

  Trodde jag var ensam om navel-äckel. Känner nu starkt behov att dela med mig av annat hemligt. Men jag avstår pga att jag druckit bubbel.

  PUUSS från SVeriges Enda Romanceförffatrter.

  Hjärta.

 6. Jag håller med om ALLT.

  West wing.
  Min mamma fick tillbaka sin cancer när första säsongen gick och jag minns att vi hoppades så att hon skulle leva länge nog för att se säsong två. Det gjorde hon. Det lilla i det stora, liksom.

  Och det där med naveln!

  TACK! Jag tycker det är så VIDRIGT att peta sig i naveln, jag har riktig fobi för det, har till och med svårt att se andra tvätta sig på magen och liksom sticka in fingret för att göra rent – EEEEEEUUUUUUUW.

  Hm.

  Trodde jag var ensam om navel-äckel. Känner nu starkt behov att dela med mig av annat hemligt. Men jag avstår pga att jag druckit bubbel.

  PUUSS från SVeriges Enda Romanceförffatrter.

  Hjärta.

 7. Gör ont och är obehagligt pilla i naveln – på ANDRA ställen i kroppen! Ytterst märkligt har jag alltid tänkt, men inte heller delat med andra. Varför är det så – att det inte är något man talar högt om?

 8. Gör ont och är obehagligt pilla i naveln – på ANDRA ställen i kroppen! Ytterst märkligt har jag alltid tänkt, men inte heller delat med andra. Varför är det så – att det inte är något man talar högt om?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.