Stuck

Jag har fastnat. Vilket i sig är något av en prestation eftersom jag rent definitionsmässigt inte har skapat något som man faktiskt kan fastna i.

Men fastnat har jag.

I tankar mest. För en stund tänkte jag dela med mig av dem. På den här sidan. Som numera är så nerbäddad i cyberspejsets svarta hål som det överhuvudtaget är möjligt i cyberspejsets låtsasvärld. Söker man på malinsblogg på piratforlaget.se får man noll träffar. Det finns ingen länk till bloggen från piratforlaget.se. Det finns faktiskt inte ens en länk till den här sidan från min egen sida. Men det var inte det vi skulle prata om. Vi skulle prata om att jag HELA TIDEN fastnar i oväsentligheter.

Så. Vad är det jag tänker på? (Förutom de vanliga undergångstankarna?) Jag tänker på vad det egentligen är som fungerar. Vad jag egentligen borde göra. Såna saker. Det borde ta tid. För några oväsentligheter är det inte fråga om. Egentligen.

15 reaktioner till “Stuck”

 1. Hej!

  Jag läser din blogg ( sen jag såg och hörde dig på Skavlan). Tur för mig att jag har din blogg i favoritlistan och hittar hit – för jag gillar verkligen dina funderingar och ditt sätt att skriva.

  Ibland fastnar man och det är nog som du säger viktigt att låta sig sitta fast där ett tag -när man ska besluta en och annan sak.

  Kram från en vanlig liten tant i ett soligt FörstaMaj – Vadstena

 2. Hej!

  Jag läser din blogg ( sen jag såg och hörde dig på Skavlan). Tur för mig att jag har din blogg i favoritlistan och hittar hit – för jag gillar verkligen dina funderingar och ditt sätt att skriva.

  Ibland fastnar man och det är nog som du säger viktigt att låta sig sitta fast där ett tag -när man ska besluta en och annan sak.

  Kram från en vanlig liten tant i ett soligt FörstaMaj – Vadstena

 3. Malin det är en epidemi! Jag tänkte säga att det är åldern. Men jag menade det är våren. OCH åldern. Kram
  PS jag signade upp mig på en online kurs med en amerikansk guru (som påminner om Susan Sarandon), samtal med 200 kvinnor från hela världen varannan vecka, och denna guru. Kanske inte Svaret – men helt osannolikt och kul.

 4. Malin det är en epidemi! Jag tänkte säga att det är åldern. Men jag menade det är våren. OCH åldern. Kram
  PS jag signade upp mig på en online kurs med en amerikansk guru (som påminner om Susan Sarandon), samtal med 200 kvinnor från hela världen varannan vecka, och denna guru. Kanske inte Svaret – men helt osannolikt och kul.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.